Pluspunten
Mooi assortiment
VerbeterpuntenNalevering van besteld product pas over een maand terwijl op de site wordt aangegeven dat het binnen 2 of 3 dagen wordt verzonden. Binnen deze termijn kun je het product tegenwoordig vanuit alle hoeken van de wereld verzenden/ontvangen. Echt niet meer van deze tijd.
Pluspunten
Snelle levering Foto's op de site zijn realistisch Goede kwaliteit van geleverde goederen
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling, plus ook nog eens een leuke verassing in de doos. Top!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Leuke mensen
Pluspunten
Wij hebben dit product als cadeau aangeschaft. Het wordt pas in januari 2015 gegeven. Hoe het product verder is kunnen wij dus niet beoordelen. De service via internet was duidelijk. Het product snel bezorgd.
Pluspunten
Snelle levering Duidelijke site
Pluspunten
Keurig en snel.
Verzendkosten wat aan de hoge kant.
Pluspunten
De bestelde items zijn bijzonder snel geleverd !
VerbeterpuntenJammer genoeg was het geen 'origineel' document maar slechts een gekopieerde manual .... als dit (vooraf) aangegeven was had ik hem niet voor zoveel geld aangeschaft.
Pluspunten
Mooie website met heel veel keuzes. Zowel kleding als jukeboxes en meubels waardoor ze zich heel uniek maken.
VerbeterpuntenDe foto's van bepaalde items mogen beter, scherper ook. De kleding maten mogen ook beter worden aangegeven bijv waar een 36/38 voor staat in cm.
Pluspunten
Snelle levering van goede kwaliteit producten!
Pluspunten
Groot assortiment, fijn grotere maten!