Pluspunten
ik ben zeer tevreden,en de jurk is heel mooi!
Pluspunten
Snel bezorgd, zorgvuldig verpakt, reëel geprijsd.
Pluspunten
Goede service. Vriendelijke medewerker. De zending was goed verpakt, Snelle levering.
Pluspunten
Bij bestelling bleek iets toch niet op voorraad te zijn. Er is direct over gecommuniceerd en kreeg het voorstel om het bedrag direct gecrediteerd te krijgen. Omdat er veel keuze was heb ik toch wat anders gevonden wat volledig naar mijn zin was. Keurige levering, netjes verpakt, zeer snelle afhandeling. Goede eerste ervaring en aan te bevelen!
Pluspunten
Ruim assortiment! Snelle levering!
Pluspunten
zeer goede prijs/kwaliteitverhouding,Ook een heel snelle levering!
Pluspunten
top netjes en snel verzonden.
Pluspunten
je wordt prettig te woord gestaan en goed geinformeerd.
Pluspunten
Snelle levering. Nette afhandeling. Leuke producten. Website is bijna verslavend zo leuk. Heel betrouwbaar.
VerbeterpuntenGeen. Blijf heel lang zo doorgaan.
Pluspunten
Pluspunten
Na een zoekgeraakt pakketje,werd er direct een nieuwe zending gestuurd en toen was het kado voor mijn dochter haar verjaardag toch nog op tijd.super
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Goede en snelle verzending.
Pluspunten
snelle service en goed verpakt.goed geordend.
Verbeterpuntenwel teveel naar volgende bladzijde klikken , proberen overzichtelijker te maken of sneller kunnen schakelen naar pagina's of andere producten. of misschien is het wel omdat jullie zoveel producten hebben. succes en tot ziens op de meetings.
Pluspunten
Snelle levering bij breuk van een globe zonder problemen een nieuw glas gekregen