Bonjour, Toutes les pièces achetées sont parfaites ,juste un détail lors de ma commande les frais de port étaient annoncés gratuit a partir d'une certaine somme hors je les ai payés!!!
Bestelling zeer snel ontvangen
Je kunt heel eenvoudig bestellen en je krijgt je bestelling binnen 1 a 2 dagen thuis.
goede website, en snelle levering, en goed verpakt...een zij-glas voor mijn jukebox...bedankt
Ik had leuke schoenen gezien ... hebbuh! Niet in mijn maat dus en bij jullie wel. Snel en gemakkelijk besteld, snelle levering. De schoenen waren perfect verpakt. Ik ben er blij mee.
Goede en vlotte service
Verpakking is top en zeer snel. Ze houden zich aan de afspraak voor 15 uur de andere dag thuis
Snel en perfect verpakt
Snelle levering en goede kwaliteit t-shirts.
1 x duurde een bestelling een paar dagen. Toen gebeld. Telefoniste zou navragen hoe het zat, en de volgende dag werd de c.d. bezorgd.
Hele leuke mensen. Super mooie kleding en ze geven ook leuke cadeautjes ❤️
Het door mij bestelde artikel bleek niet meer op voorraad.. Per mail werd ik daarvan netjes op de hoogte gesteld, om het een week later alsnog te mogen ontvangen.
Hij is nog helemaal de mok van Mustang heel fijn
Super toffe klok, snel verzonden en in goede staat ontvangen!
Alle artikelen volgens de site , alles klopt . Heel vlotte levering en afhandeling . Een aanrader om te bestellen .
goed verpakt
Top tent
Goed product, snel geleverd
Zeer snelle levering En goede service. Ga er zeker vaker kopen
Ik had een super mooie Rolling Stones t shirt voor heren besteld. De service is vriendelijk, snel geleverd en kan daardoor heerlijk genieten van het de shirt!
Ze hebben van alles en voor mijn elvis verzameling
Super goed en niet duur prachtig spullen
Very happy with my purchase, more will come
Uitgebreide webshop, snelle levering, spullen goed verpakt (vind ikzelf erg belangrijk)
Fijne website, eenvoudig zoeken of gewoon browsen... leuk om al die retro spullen te zien. Moest met inhouden om niet vanalles te kopen.