Goed contact,snelle en correcte levering
Netjes bezorgd en snel goed product
Snelle verzending
Een jukebox gekocht goede afspraken gemaakt. De afspraken die gemaakt zijn zijn ze nagekomen.super bedrijf.
Snel bezorgd en goede prijzen
Leuk assortiment, snelle levering, goede service, vriendelijk personeel en eventuele retouren worden ook top geregeld!
Snelle correcte afhandeling/levering
Duidelijk en goed materiaal
Post.NL. Had weer flink gegooid met het pakje en de items waren flink beschadigd! Maar mijn klacht werd door de Fifties Store super netjes afgehandeld! Hulde en speciale dank aan mijn kontaktpersoon Eva!!!
Geweldig aanbod en snelle verzending. Ik koop zeker nogmaals wat
Keurige bediening. Vlot uitgevoerd. Artikel komt overeen met de beschrijving.
Alles perfect geregeld snelle levering Uitstekend passende en goed werkende spare parts ga zo door prijs niet goedkoop maar te doen Groet
Product in supergoede toestand, schappelijke prijs, product top beschermend ingepakt voor verzending. (Op de website hadden nog duidelijkere/gedetailleerdere fotos mogen staan van de goede toestand vd verrekijker, dan had ik niet zo lang getwijfeld of ik hem zou bestellen.)
Moet beter in de gaten houden wat de post nl doet. Pakket nog steeds niet binnen. Ze stellen het steeds uit. Niet fijn.
Snelle levering, goed verpakt en super leuke spullen.
Voor mijn 60 jarige Rock Ola zoek ik altijd buiten de "oude" hits uit de 60/70 jaren ook favoriete muziek van bv Prince en Anouk. Gelukkig vond ik die hier.
Toevallig gevonden,ruime keus en betaalbaar. Snel geleverd Top ervaring
Een leuke winkel en website(shop) met unieke items. Bestelling verliep snel en soepel.
Bestelde jurk was te groot, omdat de omschrijving letterlijkvermeldde: 'jurk valt groot, dus bestel een maat groter' wat nog dubbel uit te leggen is. Dus nog wat werk eraan gehad om hem passend te krijgen voor een sollicitatie. Verder is de service gewoon goed.
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Dit was mijn tweede bestelling en weer een hele fijne ervaring
Ich habe vor 15 Uhr bestellt und das Paket ging noch am selben Tag auf die Reise. Die Ware ist liebevoll verpackt und sogar mit einem persönlich geschriebenen Gruß gekrönt. Die Kleidungsstücke sind alle einwandfrei wie erwartet. Genialer Service und tolle Produkte! Danke ihr lieben!!! :)
Mooi product
Snel verzonden goed verpakt en verzorgd
Naast de beste naalden voor mijn Seeburg VL200 heb ik hier ook een manual gevonden voor de Seeburg DS160 en prachtige emailleborden. Goede service en top levering!