Leuke kleding en schoenen die supersnel bezorgd worden. Ook retourmeldingen worden snel afgehandeld. Het is dat ze zo ver weg zitten, anders was ik er al lang eens langs gegaan.
Snel geleverd en in een goede degelijke verpakking verstuurd. Dit betrof een LP levering.
bij de fifties store zit je altijd goed leuke hebbedingen voor een verrassend geschenk mooie dingen voor interieur een heel gamma aan vinyl teveel om op te noemen en zeer vlotte en goede service
Mooie producten Had een pannenset besteld, die was netjes en toch milieubewust verpakt. De klantenservice niet nodig gehad dus daar kan ik niks over zeggen. De levering was ook supernel. Zeer tevreden
Snelle verzending, aardige deskundige mensen.
Heb een bestelling geplaatst en werd snel klaar gemaakt voor verzending en ook super snel geleverd. Dus goede ervaring....
Erg tevreden over de mooie schoenen doe ik voor mijn bruiloft geen gekocht. Ze passen perfect, lopen zalig en de levering was supersnel.
Snelle levering!
É a segunda vez que compro uma Slowcooker e o serviço da vossa empresa é também excelente e muito eficaz.
Mijn eerste ervaring met the fifties stores was zeer goed, ik heb het item zeer snel thuis geleverd gekregen, ben er zeer tevreden mee, hier bestel ik nog.
Leuke zaak mooie jukeboxen alleen jammer dat er geen verkoopprijzen bij de boxen staan
Leuke webshop met exclusieve kleding en 50s artikelen. Alles was snel verzonden en netjes verpakt! Er zat ook nog een klein cadeautje bij
Prima spullen en snelle levering. Altijd een feestje om iets te bestellen!
Supersnel!
Snelle levering en mooie produkten.
In een woord: Top! Erg vriendelijk te woord gestaan. Het artikel wordt dezelfde dag nog verzonden en is zeer goed verpakt. Echt een aanrader!
Prachtige kleding en service. De korting pakte hij niet, contact opgenomen en zo fijn het werd netjes geregeld. Prachtig ingepakt met lief kaartje erbij een echt cadeautje.
Snelle verwerking van de bestelling en goed verpakt. Kortom meer dan prima
Snel en goed.
Snelle verzending, veel keuze uit super leuke dingetjes en het openmaken is echt een kadotje. Vind t een fijne shop om van te bestellen en er gaan er meer volgen.. ;)
Snel geleverd. Prima service
Ik ben zeer tevreden met het ruime aanbod en snelle service die wordt verleend! Echt top!
Snel (zelfde dag verstuurd), goed verpakt, vriendelijk briefje erbij. Gewoon klasse!