Zeer tevreden over de website, afhandeling van de bestelling en het produkt!
Mooie authentieke kentekenplaten uit de USA besteld voor mijn mancave en die werden mooi op tijd geleverd. Leuke spullen, ga zeker nog eens bestellen.
Goede ervaring met deze webwinkel. Snelle verzending en goed verpakt.
Een hele snelle levering van de singelhoesjes. Top!
Mooie spullen , mocht er iets uitverkocht zijn denken ze graag mee met het bedenken van een oplossing. Producten worden snel en goed verpakt geleverd.
Goede ervaring met deze webwinkel.
De bestelling verliep heel makkelijk en de goederen werden de volgende dag al bezorgd!
Goede ervaring. Had een vraag en deze werd dezelfde dag beantwoord. Mijn bestelling werd op zondag in behandeling genomen waardoor ik snel mijn bestelling ontving
Vorige week mijn eerste bestelling geplaatst. Product (LP) werd snel en goed verpakt geleverd. Daarnaast een leuk persoonlijk bericht in verpakking. Zo kan het dus ook!
Schoenen besteld. Staan fantastisch.
Prima service levertijd goed bestelling goed verpakt kort om uitstekend
De bestellingen worden altijd snel en correct verzonden
Perfect verpakt met een leuke attentie en ook nog eens snel verstuurd.
Snelle levering. Leuke persoonlijke note.
Veel keuze uit leuke producten tegen een goede prijs en razendsnel geleverd
Keurig op tijd geleverd en het artikel voldoet volledig aan mijn verwachting. Heel blij mee !
Het gaat vaak over details wat een goede winkel maakt. De fifties store is zo een winkel met gevoel voor details. Een hand geschreven berichtje bij de bestelling en eerlijk over de verzendtijd. Top!
Ik gebruik dit doosje om mijn cassettebandjes in op te slaan, het is precies de goede maat om ze rechtop er in te zetten. Ziet er super leuk uit in mijn retro kastje!
Snelle verzending, mooie items, zeer vriendelijk aan de telefoon
Plaat is een tegenvaller
Na bestelling, de volgende dag al in huis. Netjes ingepakt met een persoonlijk kaartje er bij. Helemaal top!
Ik kan alleen maar positief schrijven. Alles verloopt heel correct . Mooie producten . Prijs /kwaliteit zeer goed . Verpakking dik in orde en wat leuk is is , dat er een kaartje bijzit alsook folder . Bedankt team voor de goede afhandeling .
Aankoop titel kaartjes goede kleur en kwaliteit voor een goede prijs.snel geleverd
Jukebox kaartjes van de fifty’s zelf. Super!!!