In een woord: Top! Erg vriendelijk te woord gestaan. Het artikel wordt dezelfde dag nog verzonden en is zeer goed verpakt. Echt een aanrader!
Prachtige kleding en service. De korting pakte hij niet, contact opgenomen en zo fijn het werd netjes geregeld. Prachtig ingepakt met lief kaartje erbij een echt cadeautje.
Snelle verwerking van de bestelling en goed verpakt. Kortom meer dan prima
Snel en goed.
Snelle verzending, veel keuze uit super leuke dingetjes en het openmaken is echt een kadotje. Vind t een fijne shop om van te bestellen en er gaan er meer volgen.. ;)
Snel geleverd. Prima service
Ik ben zeer tevreden met het ruime aanbod en snelle service die wordt verleend! Echt top!
Snel (zelfde dag verstuurd), goed verpakt, vriendelijk briefje erbij. Gewoon klasse!
Veel retrospulletjes waar ik van houd!
Josef Zoller Albersdorf 186 8200 Gleisdorf Austria
Prima webshop
Voor een eerste kennismaking een never-again. Had eindelijk het perfecte verjaardscadeau gevonden. Gereserveerd. Hoor een dag later dat het dus weg bleek te zijn? Reserveren heeft dus geen nut schijnbaar? Maar misschien wilde men het niet aan mij verkopen.... Ivm de korting? Tuurlijk ben ik pissig! Anyway, men heeft de zaken niet altijd op orde.
fijne herineringen uit onze jeugd maken je vrolijk
Leuke collectie en snel geleverd.
Snelle levering van het juiste artikel zoals besteld. Leuk kaartje er bij met persoonlijk berichtje. Prima!
Mooie producten. Levering verliep vlot en soepel.
Goede snelle service en net zo mooi als verwacht
Top en snel geleverd
Toffe spulletjes De magneetjes zijn wel piepklein . Voor die prijs had ik er iets meer van verwacht
Wel wat duurder dan elders maar daarin tegen ook wel speciale artikelen
Mooie producten, deftig verpakt, en binnen korte tijd geleverd
Knappe verwerking bij bestellingen rappe service zeker een 10 Top
Aardige mensen en goede prijs kwaliteit verhouding
Super snelle levering