Snelle verzending, alles goed ingepakt! Top!
Largest 50s shop in the EU ! Also great prices and good support.
Leuke webshop
Veel keuze mooie webshop.
Via de website vond ik een lp die ik zocht. De verwerking ging snel.
snel geleverd
Goede service, duidelijke website, niet duur, veel keuzemogelijkheden, snelle afhandeling in een goede verzorging en verpakking
Mooi assortiment, snelle levering, goede presentatie. Gewoon top, houden zo
Breekbare onderdelen werden veilig en snel geleverd.
de spullen waren goed verpakt en snel geleverd. De spullen voldeden aan de verwachtingen.
Fijne service en nette verzending
Verrassend assortiment van singles (vinyl). Fijne webshop, goede zoekfunctie en af en toe een pareltje
Artikel supersnel bezorgt voorzien van leuk persoonlijk briefje.
Goede ervaring. Zal zeker weer gebruik maken van de webshop.
Ik heb laatst een ongerestaureerde jukebox gekocht bij Benniesfifty's. Deze werd met grote zorg verstuurd en kan mijn project starten. Een bezoek aldaar is ook zeker aan ta raden.
prima winkel
Voor de eerste keer bij Fifties Store een artikel besteld en dat is voortreffelijk verlopen. Goede en betrouwbare winkel.
Goede prijzen, snelle levering. Zoals ik van ze gewend ben.
Goed verpakte producten ontvangen. Komen zo zeker ongeschonden aan! Leuke en mooie spullen!
Bij het struinen door The Fifties Store voel ik mij als een kind in een snoepwinkel. Je belandt namelijk in een wereld vol bijzondere en originele producten uit vervlogen tijden. Die spullen maken het verlangen naar vroeger welhaast tastbaar. Dat is een overrompelende ervaring!
Het kost totaal geen moeite om iets te bestellen en het wordt snel geleverd
Je waant je echt in de fifties. Alles is er; jukeboxen, neonlampen, kleding, vinylplaten en allerlei hebbedingen als sleutelhangers en en magneten. Teveel om op te noemen. De medewerkers zijn heel aardig en behulpzaam. Ik keek mijn ogen uit en kom zeker weer terug, al is het even rijden vanuit Almere.
Bedrijf die hun vakgebied verstaan en eerlijk advies geven..
zeer snelle verzending en heel correct - top
Snelle levering van een online bestelde waterkoker. Goed verpakt en prima kwaliteit. Wij zijn er erg blij mee.