Snel geleverd en goede kwaliteit. Zeer tevreden
Mooie stijl, snelle levering en goede prijzen!
Mooie schoenen om je outfit compleet te maken.
Super snelle levering!
Alles is perfect verlopen, product zoals omschreven en heel aangekomen bij levering.
Wat was ik blij dat the Fifties Store de Lp zelf nog op voorraad had. Top! Mijn bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt.
Jukebox zeer goed verpakt in dekens karton en sealplastic op pallet. Svp zorgen dat transportbedrijf laat weten welke dag en tijdvlak geleverd gaat worden. Wilde net de deur uit gaan toen geleverd werd.
Snelle levering, duidelijk, niks op aan te merken. Ik kom hier zeker terug.
Hele goede service ,had een artikel voor kerst gekocht ,deze was niet zoals het moest zijn ...helaas is dat pas na de omruildatum gezien omdat het een kerstkado was .. Na contact hebben ze heel snel een retour product gestuurd die wel in orde was . Ben zeer blij met het item en service van deze winkel .
Ik vond op deze site een emailleplaatje waar ik naar zocht. Product in mooie uitvoering, voor een goede prijs. Snel geleverd, was veilig verpakt
Vlotte en correcte transactie. Wel mss een ideetje om de prijskaartjes van de artikelen te verwijderen in de feestperiode? Grtz
Super positief
Alles goed afgehandeld
Positief
Ik vond het wel duur vergeleken bij andere beeldjes
Zeer goede service vriendelijk Niks is hen teveel .
Snelle verzending en een leuke persoonlijke boodschap bij de bestelling
Goede producten en supersnelle levering
Geen track en trace late levering
Wat een gave winkel voor verschrikkelijke mooie spullen uit de jaren 50.
alles dik in orde !
Reçu avec boîte origine abîmé, une fois ouvert le prise est cassé. Le son est horrible, inutilisable. Vraiment déçu.
Netjes op tijd verstuurd.