Snel, prima staat en leuk extra kadootje!
Kocht een setje met plastic ketchup en mosterdfles. Mandjes en servetjes ook in de set. Plastic van de mandjes steviger stevig. Flessen best dun,maarja misschien hoort dat ook. Had ze willen gebruiken voor iets anders dan bbq, maar opdruk is geen sticker, dus die kan er niet af. Verder blij met de aankoop, en qua verzending heel attent. Op bijgeleverde folder een persoonlijke boodschap van de verkoopster...maakt het toch écht nog wel leuker en persoonlijker in deze lock-down-aankopen-tijd! Tevreden en ga het met plezier gebruiken.
Bestelling, ondanks de kerstdrukte, de volgende dag in huis.
De producten zijn echt zoals ze er op de website uitzien. Kwalitatief goed en superleuk! Ik kreeg alles netjes binnen de verzendtermijn.
Snel gevonden op de site en snel in huis.
Perfecte service en goede kwaliteit producten.
Snel besteld en correct ontvangen
Leuke winkel met authentieke spullen .
ik zocht een leuk cadeau voor een koffie liefhebber , en vond op deze manier , "The Fifties Store" , het werd een koffie bewaar blik in retro stijl , toen het pakketje aankwam was ie nog mooier dan op de foto , ik had het bewaarblik gevuld met bonbons , en zo werd het een erg leuk cadeau. een aanrader voor leuke retro spullen.
Ik had besteld tijdens de feestdagen, ondanks dat nog steeds prima optijd en het product ook in goede staat
Een heerlijke winkel om rond te neuzen, bestelling prima verzorgd en ik werd keurig op de hoogte gehouden van de voortgang.
LP snel geleverd en goed verpakt! Top!
Hebben mijn pakketje opgestuurd nadat ik per ongeluk had aangegeven dat ik het op zou halen in de winkel. De jurk zit als gegoten en ik van goede kwaliteit, fijn stofje.
Goed verpakt. Fits perfect!
Goede service, er wordt zorgvuldig omgegaan met de artikelen bij het verpakken en versturen.
vlugge afhandeling,alles top
Erg leuk de onderzetters met die platenlabels als cadeautje.
Super snel en goed verpakt ontvangen
Snelle levering en super lieve mensen.
Alles perfect. Goede en snelle service. Uitstekende communicatie.
Goede service in een hectische corona/kersttijd. 1 lp was niet op voorraad en ik kreeg snel een mailtje en kon nog iets anders uitzoeken.
Het product is snel geleverd en van mooie kwaliteit. Ik zou volgende keer weer bestellen bij fifties store
Alles snel en goed geleverd. Voor mij een 10.
Snelle levering, leuk product. Goed verpakt.