Mooie kleding en zo leuk ingepakt.
De bestelling is snel en goed afgeleverd. Zeker een aanrader voor leuke cadeautjes.
Er was bij de levering een verkeerd onderdeel aangekomen .. ik heb gebeld en de volgende dag had ik de goede kappen in huis Dat is nog eens old Skool service!
Duidelijk en op tijd. Prima verpakt
ik had 3 jurken besteld. Ze waren netjes verpakt en in goede conditie geleverd. Een van de jurk moest ik wel terug sturen en werd ook netjes afgehandeld. Zal zeker vaker hier gaan bestellen.
Mijn bestelde koffieblik bleek bij aankomst helaas beschadigd te zijn. Een vriendelijke medewerker heeft dat keurig opgelost door mij een nieuw blik op te sturen. Prima service.
Top gewoon top
Snelle levering en goed volledig product. Het persoonlijk handgeschreven kaartje maakt het geheel af!
Ik had per ongeluk het verkeerde bezorgadres aangeklikt, mailtje gestuurd, en er werd meteen snel gereageerd dat het goed afgehandeld zou worden. Kreeg mijn pakje netjes bezorgd met een persoonlijk berichtje.
Via de website besteld. Ik kreeg een herinnering omdat er nog wat in mijn winkelwagen stond. dat was wel fijn. Uiteindelijk werden de producten snel verstuurd (en geleverd) na bestelling
Snel en goed verpakt geleverd !
Ik bestelde een artikel en het was snel aan huis geleverd. Goed verpakt met nog een persoonlijk berichtje. Alles in orde!
Voor mijn familie in België had ik ( 5 ) leuke nostalgische blikken gekocht, gevuld met speculaas e in een leuk tasje gedaan. Groet succes. Dank voor de snelle zending
Product netje en tijdig afgeleverd. Prima kwaliteit.
Snelle goede service, goede kwaliteit, mooie producten.
de bestelde items snel en correct ingepakt geleverd .
Hallo Ik ontvang regelmatig de nieuws brief van Benny Fifties. Ook bezoek ik weleens de winkel erg gezellig en leuk om al die spullen te zien. Groet
Netjes bezorgd en een persoonlijk berichtje.
Geleverd volgens afspraak, goed verpakt
De bestelde blikken waren goed verpakt en snel verzonden.
All went well and very professional thank you
Zie boven.
Sempre disponibili
Ik had een cadeau voor een vriendin besteld. Ik kreeg hem de volgende dag binnen, goed verpakt en met een persoonlijk briefje erbij, erg leuk! Ook een boekje met wat ze verkopen. Ik ga er zeker nog een keer wat bestellen!
Dinsdag om 14:30 besteld en woensdag om 8:30 in huis. Nette prijs, goed verpakt. Wat wil je nog meer !