Correcte service en vlug bezorgt! Top.
Product was uiteindelijk te groot voor mijn televisie dressoir. De dag erna geretourneerd en de dag daarna door Bennies ontvangen en direct gecrediteerd. Top!
Artikel wat ik besteld had, werd snel en goed verpakt verstuurd.
Product was beschadigd aangekomen, gebeld en de volgende dag al een nieuw artikel bezorgd. Zo konden we mijn zoon toch nog verrassen voor zijn verjaardag !
Goede ervaring, snelle verzending.
Leuke winkel, prachtige producten en een leuk handgeschreven kaartje erbij ;-)
Makkelijk bestellen en snelle levering.
Volgens afspraak mijn bestelling ontvangen. Goed verpakt! En een leuke persoonlijke boodschap!
vlot in huis, mooi shirt
Mooie spullen goed verpakt en snel bezorgd
Product voldoet aan verwachting
Heel relex ,geven je alle tijd echt jaren vijftig stijl
Ik was zeer tevreden met de eerste bestelling van jukebox onderdelen.
Enorme leuke winkel , snel geleverd!!
Top winkel!
Ik ben heel tevreden over de fifties store. Mijn bestelling was snel binnen en heel leuk verpakt. Ik ga er zeker vaker bestellen.
Goed geregeld
De normale winkelprijzen. Schadevrij geleverd. Super goed ingepakt. Grote keuze.
Van zodra de bestelling doorgekomen is ben ik snel en bekwaam geholpen door de persoon die mijn bestelling behandeld heeft. Een waar plezier om hier te bestellen.
Mooi muziek snel geleverd en goed verpakt kt
Goed geregeld, kreeg mijn bestelling op tijd en het was goed ingepakt. Ik ben er erg blij met
Leuke winkel in het echt en goede webshop!
Door de brexit van Engeland wat leveringsproblemen wat betreft door mij bestelde stoelen , maar de communicatie hierover was prima. Uiteindelijk geleverd en ze zijn prachtig!
Goede zaak met hele goede service,