Ik had emaille bekers besteld. Deze werden vlot geleverd en waren goed verpakt tegen eventuele transport schade. Er zat ook een persoonlijke notitie bij. Al met al een zeer prettige ervaring.
Zie boven
De titel zegt eigenlijk alles al....
snelle verzending, top materiaal, en steeds een leuke persoonlijk briefje bij je pakjes, ik beveel deze shop aan
Vlotte bestelling, betaling, levering. Product was goed verpakt. Een tevreden klant.
Het bestelde produkt was zeker in orde en ontvangen op een heel korte termijn,dus heel tevreden !
Snelle levering, heel tevredeb
Goede communicatie en mooie zaak in Scheveningen.
Ik bestel iets om ongeveer 12 uur en de volgende dag om 14.00 is het pakket al bij mij in huis. En dat terwijl ik in Duitsland woon. Ik had zelfs geen tijd om mijn mails van de verzendingvoortgang te bekijken. Werkelijk top en een prachtige verpakking je kan met de doos smijten wat je wilt maar de inhoud kan onmogelijk beschadigd worden. Een verademing bij zo'n firma client te zijn, ze doen nl. wat ze beloven. Werkelijk een uitzondering in deze tijd.
Bezorg adres invullen lukte niet met bestellen 1 mailtje was genoeg om de dag daarna mn beeldje daar bezorgd te krijgen waar ik m graag wilde. Kreeg mailtje dat mn verzoek ging lukken maar zo snel had ik niet verwacht. Heeeeeel tevreden klant
Snelle levering en ontzettend blij met m’n nieuwe rok!
Well done
Snelle en goede service,
Een prachtige jurk besteld, kwam netjes verpakt aan in een roze papiertje met handgeschreven briefje! Leuke service
snel geleverd en zeer goed verpakt. Mooie items.
Leuk geschreven tekst ook erbij super
Zoals beloofd
Met persoonlijke noot! Leuk!
Als je een coloured vinyl blue bestelt en een normale/zwarte lp toegestuurd en dan dit het antwoord is : Beste Arne, helaas is dit of over het hoofd gezien of is de info bij bol niet aangepast. Op bol zijn er helaas veel andere winkel die de info van het product kunnen aanpassen. Als u niet tevreden bent dan kunt u het item via bol retour aanmelden Met vriendelijke groet,
Leuke spullen
I purchased a beautiful Lola Ramona bag from The Fifties. It came quickly (I live in Ireland!). Also there was a handwritten note which was a lovely personal touch. Thank you so much! I will definitely buy more from this store.
Veel variatie en het ziet er allemaal super leuk uit. De service was ook prima. Snel bezorging en een leuk berichtje!
Snelle afhandeling en goede opvolging van e-mail communicatie. Heel fijn!