Wat een mooie spullen en wat een fijne site!
Fijn contact, snelle verzending, top verpakt en prachtige producten.
Mooie producten, snel geleverd en zeer vriendelijk
Goed geregeld
Mijn jurkjes zijn steeds super mooi en prima betaalbaar in de sale.
Goede service. Perfect op tijd geleverd
Snelle levering. Goed verpakt. En een handgeschreven kaartje. Daar wordt je toch blij van.
Is snel en correct en mooi ingepakt met een persoonlijk geschreven kaartje daar wordt je toch blij van!! En retour geen probleem,
Ik heb gebeld om te reserveren, zodat ik niet voor niets zou reizen. En het stond keurig klaar. Laten zien dat het werkt en vervolgens netjes verpakt.
Besteld wat ik zocht. Kwam 1 stuks te kort doordat het op de webshop niet meer op voorraad was. Na telefonisch contact had ik het toch de volgende dag in huis. Er was namelijk nog 1 stuk in de winkel. Super blij mee. En zeer vriendelijk personeel. Een dikke pluim!
Snel geleverd en mooie produkten
Mooie kleding en zo leuk ingepakt.
De bestelling is snel en goed afgeleverd. Zeker een aanrader voor leuke cadeautjes.
Er was bij de levering een verkeerd onderdeel aangekomen .. ik heb gebeld en de volgende dag had ik de goede kappen in huis Dat is nog eens old Skool service!
Duidelijk en op tijd. Prima verpakt
ik had 3 jurken besteld. Ze waren netjes verpakt en in goede conditie geleverd. Een van de jurk moest ik wel terug sturen en werd ook netjes afgehandeld. Zal zeker vaker hier gaan bestellen.
Mijn bestelde koffieblik bleek bij aankomst helaas beschadigd te zijn. Een vriendelijke medewerker heeft dat keurig opgelost door mij een nieuw blik op te sturen. Prima service.
Top gewoon top
Snelle levering en goed volledig product. Het persoonlijk handgeschreven kaartje maakt het geheel af!
Ik had per ongeluk het verkeerde bezorgadres aangeklikt, mailtje gestuurd, en er werd meteen snel gereageerd dat het goed afgehandeld zou worden. Kreeg mijn pakje netjes bezorgd met een persoonlijk berichtje.
Via de website besteld. Ik kreeg een herinnering omdat er nog wat in mijn winkelwagen stond. dat was wel fijn. Uiteindelijk werden de producten snel verstuurd (en geleverd) na bestelling
Snel en goed verpakt geleverd !
Ik bestelde een artikel en het was snel aan huis geleverd. Goed verpakt met nog een persoonlijk berichtje. Alles in orde!
Voor mijn familie in België had ik ( 5 ) leuke nostalgische blikken gekocht, gevuld met speculaas e in een leuk tasje gedaan. Groet succes. Dank voor de snelle zending
Product netje en tijdig afgeleverd. Prima kwaliteit.