Buiten dat ze heel veel mooie spullen hebben? Snelle levering, helaas zat er een beschadiging op de elpee. Geen probleem, oude opgestuurd en binnen 2 dagen een nieuwe in huis. Dat is pas goede service
Snelle levering heel netjes verpakt dubbele bestelling geplaatst em heel netjes 1 bezorg koste terug geboekt heel eerlijk.
Heel snel mijn bestelling geleverd. Heel netjes en stevig ingepakt. Mijn bestelde product zag er geweldig uit.
Zeer teleurgesteld dat de Vintage rijstkoker het niet deed ! Ik heb deze dus weer retour moeten sturen. Vond het erg klantonvriendelijk dat ik de retour kosten van € 7,25 zelf moest betalen.
Super! Enorm gaaf assortiment en supersnelle levering!
Leuke items voor een redelijke prijs
Heb hier Elvis Presley collectables gekocht. Vinyl en een gouden plaat. Goede kwaliteit. Super tevreden.
Het product werd snel geleverd, tegen een redelijke prijs. Fijn dat er verschillende opties zijn voor verzending, maar track&trace van DHL zou wel fijn zijn (nu stonden ze redelijk plotseling voor de deur)
Mooie neon aangeschaft, tevreden over bestelling, levering en uiteindelijk de werking van de neon.
Goede service en snelle verzending product zoals omschreven ! Zeer tevreden
Geweldige winkel en vriendelijk personeel. Aanrader
Geen idee hoe dit verder afloopt, maar moet wel 279.00 euro betalen! We wachten nog even af.
Een van de bestellingen was niet voorradig en kon vervangen worden met een andere wat duurder is. De winkel gaf het verschil als cadeau. Nogmaals bedankt voor de positieve actie!
Altijd correct behandeld
Leuke artikelen op een makkelijkr overzichtelijke website. Levering was super snel en het contact via mail was duidelijk en snel.
top
Habe schon einiges Material ( Ersatzteile ) von den Bennies gekauft und bin nachwievor sehr zufrieden.Leider können die Freunde nicht immer alles haben - doch sie haben recht viel.Bin sehr zufrieden und komme wieder, auch werde ich meine Erfahrungen nicht für mich behalte. Liebe Grüße Josef Lenzinger.
Had gebeld voor info en werd vriendelijk te woord gestaan. Heb vervolgens online besteld en binnen 1/2 uur mail dat het klaar lag in de winkel. In de winkel was het personeel ook heel vriendelijk.
Goede service en leuk personeel het internet is meer dan goed.
Fijn
Voor de eerste keer besteld en alles is netjes en volgens aanduiding op de site keuring geleverd
Super dat dit soort zaken nog steeds bestaan, vriendelijk personeel, kwaliteitsspullen en snelle levering.
Snelle levering, leuk assortiment.
Zeer snelle levering en mooie producten.