Ik vind dit een super leuke winkel. Kleine zaken die ik kocht waren er de volgende dag. Echter 2 stoelen zijn er na herhaald bellen en toezeggingen nog steeds niet..... de terugkoppeling mag wat beter. In stock betekent bij mij op voorraad. Ik ga er van uit dat het goed gaat komen
Snelle serbice en verzending. Jr kunt pakket volgen
Online gewinkeld .Het was een leuke verrassing want ze hebben heel veel leuke spullen. Supersnelle bezorging. Echt een aanrader!
Verbaasd dat dit op voorraad was dat is zeker een plus punt, maar de bezorgdienst (DHL) laat tegenwoordig nog wat steken vallen, je zo iets als labels enz. beter per post sturen, is ook nog een stuk goedkoper
Super toffe winkel met snelle levering
Superleuk alles, levering ook top.
helaas voelde het zo, mijn bestelde artikelen zijn op een verkeerd adres geleverd. gelukkig bij een eerlijke buurt bewoner. deze heeft de artikelen na opening toch nog bij mij gebracht. Dit waren H-D artikelen en die hadden dus gemakkelijk kwijt kunnen raken. jammer genoeg vond de klantenservice dit niet boeiend genoeg, jammer.
Hulpvaardig en begripvol
M'n bestelling werd netjes en snel bezorgd.
Zocht een manual voor mijn seeburg jukebox. Besteld vanuit Duitsland en binnen enkele dagen in huis, Perfect!
De ene dag besteld de andere dag bezorgd
Goede service met verzenden ook naar een ander adres.
snel en in perfecte staat ontvangen.
Super happy with my purchases I made at Fifties Store. Will definitely be more times
Zeer tevreden over de service, zeer snelle actie en levering, een voorbeeld hoe het echt moet met een webwinkel!
kreeg me bestelling snel dank u wel
Zeer tevreden.
leuke betaalbare en originele spullen, mooie winkel
Goede website , overzichtelijk en snelle levering.
nel geleverd
Snelle en uitstekende service. Goede prijskwaliteit verhouding
Wurlitzer 1800 service manual + aandrijfriem gekocht. Riem past perfect is is prima kwaliteit. Helaas de service manual ontbreken er vele pagina's.
De bezorging was uitstekend en het was netjes en veilig ingepakt. Product doet aan de eisen.
Super snelle levering en en een super leuke platenspeler! Helemaal happy