Ik ben heel blij met de mooie rode waterkoker.
goede kwaliteit spullen en ik kreeg er gratis een gave kalender bij
Leuke winkel om een keer naar toe te gaan
Top service en snel :-)
Mooie plaat
Goeie service en afhandeling van mijn aankoop van de Beatle pinball flipperkast.
Alles netjes verpakt
Muziek was niet helemaal zuiver...
Wat meer kan ik zeggen als alles oké was. Vooral een zeer snelle levering na amper een paar dagen. Geweldig gewoon!
Mooie spullen, wat latere levering en géén track en tracé gekregen (Corona?). Bij bellen, netjes en correct te woord gestaan. Alles naar wens, goed afgeleverd.
De blikkedoos was beschadigd
Goeie communicatie
Snelle levering en goede communicatie, een aanrader
Vandaag besteld en binnen de week bij je thuis...geweldig toch! Ik ben super tevreden van de service en de kwaliteit. Ik hoop dat ik vlug jullie winkel eens kan bezoeken want daar zitten zeker nog schatten in! Hope tot see You soon!! Ingrid.
Snelle levering. Item als beschreven. Zeer tevreden
Snelle afhandeling .het gaat wel wat lastig worden in het technisch lezen in het engels
jammer dat twee van de mokken die ik besteld had niet voorradig waren. mooier geweest, dat je ze dan ook niet kan bestellen als ze er niet zijn. wel super hoe de afhandeling, even een mailtje met de vraag wat ik wel en binnen no time het te veel betaalde bedrag retour
Ik kan geen minpunten opnoemen. Leuk assortiment. Snelle levering. Achteraf betalen is heel fijn.
Leuke en unike dingen
Alles ok
Stipte levering!!!
Ik heb Amerikaanse kentekenplaten en nog wat oude Amerikaanse reclame bordjes in mijn overkapping in de tuin opgehangen, veel leuke reacties en geeft een leuke sfeer
Mooie zaak met vriendelijke klantenservice. Erg leuke spullen.
Super mooie spullen gekocht en kwaliteit!