Zeer tevreden.Snelle verzending.Alles correct afgehandeld.
heb al veel besteld goede service en snelle levering
Vlug besteld en heel vlug geleverd , aanrader !!!!
No problem with my omt . Just for the bubble tubes not easy cause you have to open thé boutons secret for beige perfect. I can help if necessary
Goede en snelle levering. Wel was de doos van de Funko beschadigd. Dit is jammer voor de verzamelaars die de doosjes bewaren.
Gat van vinyl niet in het midden. GPO kist slechte kwaliteit al kunnen zij daar niks aan doen.
Zeer makkelijke site, makkelijk te bestellen, makkelijke opvolging en op tijd geleverd
Een plezier om bij jullie te bestellen,goed servies en de producten volledig naar wens, bedankt daarvoor.
Vooral in deze drukke tijd is het pakket toch nog snel geleverd. Het bestelde was netjes ingepakt en voldoet aan mijn verwachtingen!
Fijne online winkel, makkelijk en snel besteld
Snelle afhandeling en levering.
Pumps besteld. Die werden keurig ingepakt bezorgd. Schitterende pumps, goede kwaliteit. Maar helaas te wijd voor mij. Met pijn in hart daarom geretourneerd. Hierop werd ook snel door Fifties gereageerd. Een fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Goed product
Zeer snelle levering. Goede communicatie. Opbergkratten waren iets beschadigd, maar vind ik geen probleem. Zeer makkelijk in elkaat te zetten met goede beschrijving.
Top service en een ruim aanbod aan producten. Daarnaast wordt alles goed verpakt bezorgd en is de verzending ook supersnel. Ik raad The Fifties Store zeker aan.
goede service leuke acties en snelle levering
Leuke artikelen, snelle verzending.
Jammer dat jullie met DHL verzenden, voor mij een reden om niet snel meer iets te bestellen in jullie webshop. Huisnummer mét toevoeging doorgegeven, zag in de mail van DHL dat de toevoeging er niet bijstond, huisnummer mét toevoeging gewijzigd naar afleveradres op mijn werk maar ook dat kwam niet goed en op een heel ander huisnummer is het afgeleverd, gelukkig heeft deze mevrouw via via doorgegeven dat er een pakketje bezorgd was. Zo wie zo altijd problemen met DHL, andere pakketbezorgers weinig of geen problemen.
Mooie spullen en veel variatie. Redelijk prijzig. Maar dat hoort bij retro :-)
Ik heb een Elvis Presley item gekocht en ondanks de drukte in december kwam dit cadeau de volgende dag met de post aan! Super service dus!!
Mijn bestelling is direct opgepakt en direct verstuurd in een stevige verpakking.
Paar keer gemaild waar mijn bestelling blijft. Wel krijg ik een reactie dat het waarschijnlijk nog komt. Maar na 14, dagen nog steeds niets ontvangen.
Snelle levering. Kerstballen waren goed ingepakt. En zijn precies als op afbeelding
Goede service Snelle levering Ik ben tevreden
Snelle verzending en uitstekend verpakt.