Mijn bestelling is direct opgepakt en direct verstuurd in een stevige verpakking.
Paar keer gemaild waar mijn bestelling blijft. Wel krijg ik een reactie dat het waarschijnlijk nog komt. Maar na 14, dagen nog steeds niets ontvangen.
Snelle levering. Kerstballen waren goed ingepakt. En zijn precies als op afbeelding
Goede service Snelle levering Ik ben tevreden
Snelle verzending en uitstekend verpakt.
Echt hele leuke spullen, ik hou van de Retro stijl, in me keuken heb ik veel spullen van het Swan merk, Snel geleverd, netjes ingepakt, In een woord Prima.
Nadat ik via e-mail kreeg te horen dat het item niet meer leverbaar was. Kreeg ik netjes 2 andere mogelijkheden. Ik heb 1 daar van gekozen en deze was snel geleverd in deze drukke tijd. Super goed verpakt. Dank jullie wel!!!
Snelle levering, duidelijke webshop En leuke producten.
Ondanks de drukke periode had ik mijn bestelling snel. Helaas was een product niet meer leverbaar maar er werd snel en duidelijk een goed alternatief doorgestuurd.
Top prodduct and fast delivery
Mijn bestelling heb ik goed en snel ontvangen naar alle tevredenheid.
Je wordt hier echt top geholpen, heb je iets dat niet goed is ze doen ze niet moeilijk ze lossen het heel goed op, en de levering is super snel. We
Lp’s een broodrooster en waterkoker gekocht. Snelle levering, prima klanten service.
Reageren snel. Levering was snel en en professioneel.
Alleen maar geweldig goede ervaringen met de Fifties Store A +++
Bestel af en toe iets bij jullie. Nu iets kleins moest gelijk verzendkosten betalen terwijl de advertentie op Marktplaats gratis verzenden aangaf. Klacht hieromtrent werd niet echt opgepakt. Leuk item inmiddels ontvangen maar wel met een kleine kater. Niet echt klantvriendelijk naar mijn idee. Succes verder. Mvg, E. Boersma.
Fifties Store is leuk, retro met een goede en snelle online service. Zocht een specifieke LP vlak voor Kerst, geen webwinkel kon levering op tijd beloven, Fifties wel. Kreeg er ook nog een grappig extraatje bij, heel attent. Een aanrader dus en ga hier zeker vaker iets bestellen.
Tevreden
Duidelijke communicatie in het bestelproces. Het ontvangen product is helaas tijdens transport met de pakketdienst beschadigd geraakt (kan gebeuren). Na contact met de klantenservice ben ik super goed geholpen, zonder problemen.
Snelle levering hoor. Maar klokje doet het niet de wijzers zitten te dicht op elkaar
Excellent
Omdat mijn oude slowcooker vlak voor kerst kapot ging was ik wat huiverig of een nieuwe tijdig binnen zou zijn. Angst bleek ongegrond want en dag na bestellen was hij (voor kerst) tijdig binnen. Super!
Snelle service, breekbare goederen goed aangekomen. Top !
Hele fraaie artikelen snelle levering en een goede service mooi bedrijf
Snelle levering en mooi product