Leuke originele producten. Snelle levering.
Ze hebben erg leuke retro hebbedingetjes.
Goeie servic snelle zending
Ik moet fifties store beoordelen maar mijn order gedateerd van 6 dec is nog niet ontvangen. Post is druk maar andere bestelling zijn allang binnen.
als je iets retour wilt doen gaat het zonder problemen. Goede service!
Na een eerste bestelling geplaatst te hebben is de conclusie: voor herhaling vatbaar.
Snelle levering , goede service.
Bestellen gaat makkelijk en het product kwam goed verpakt binnen. Ben heel erg blij met mijn groene Swan producten!
Artikel kwam snel en was goed verpakt. Misschien zelfs wel iets te goed, maar het kwam daardoor in ieder geval onbeschadigd bij mij thuis.
Contact prima en snelle oplossing en levering
Prachtige winkel, gezellige sfeer mooie spullen. Leuke betrokken personeel. Unieke zaak!!
alles netjes ingepakt en goed geregeld
Plusieurs achats de globe de pompe essence. Tout était nickel. Envoi très rapide. Dommage qu'il faille acheter les lentilles de globe par 2. J'en avais cassé une et j'ai dû acheter une seule lentille sur un autre site internet.
Oke
Smooth transaction. Alles naar wens verlopen. Mooie spullen!
Ik had een 45 toeren plaatje (nieuw) gekocht waar een fout in bleek te zitten. Deze werd meteen vervangen door een nieuw exemplaar. Zeer goede communicatie. Mails worden zeer snel beantwoord.
Fijne service
Zeer positief
LP, Single en CD besteld. Keurig verpakt en snel verstuurd.
Ik kan alleen nog maar de snelheid uw verzending beoordelen. De gekochte items zijn kerstcadeaus dus die zitten nog ingepakt.
Altijd vriendelijk ook op de beurzen mooie winkel goeie verzendingen
Zie boven ;-)
Veel keuze en een snelle bezorging
The fifties store is in 1 woord geweldig. Zowel in de winkel zelf als via de site. Een aanrader!
Overzichtelijk site snelle levering