Levering was conform en ook snel

Jammer dat The Fifties Store € 6,95 rekent voor een brievenbuspakketje. Het is niet correct om winst te pakken op verzendkosten! De singels waren ook matig verpakt omdat het in de brievenbus moest passen en daardoor waren de 2 hoesje met een vouw. 1 van de singels had op de foto een ander hoesje dan het witte hoesje dat ik geleverd heb gekregen.(ook op de factuur staat de singel met een andere singelhoes.

Ik vind het een fantastische winkel

Goede service, mooie producten

Helaas ontbrak het microfoontje van het elvis kerst ornamenten maar vond het zo veel gedoe terug te sturen.Dat was dus een eigen keuze. Voor de rest zeer tevreden!

Top winkel

Mooie collectie, vriendelijk en top service!

Snel verstuurd en ideale verpakking

Alles netjes verpakt en snel verzonden! Super service!

Top winkel

Besteld een single van danny verra en snel geleverd top winkel

Mooie producten

Snelle en goede verzending. Alle producten veilig verpakt.

Goede winkel en Goede service

goede winkel snelle levering

Mooie spullen. Snel bezorgd

Mooie spullen. Snel bezorgd

Snel geleverd na bestelling zonder problemen.

Ik was op zoek naar een wanddecoratie van een Amerikaanse diner. Deze gevonden op Fifties Store m.b.v. Google. Bestelling en betaling zonder problemen. Het product is snel bezorgd.

Geheel volgens verwachting

Van bestellen t/m aflevering perfect!

Geweldige leuke webwinkel/site!

Prima ervaring!!

Super mooie artikelen, en zeer veel keus. Ook verkopen ze veel artikelen die je niet vaak, of nooit ergens tegen komt. En zeer snelle levering. Helaas gaat levering niet altijd even netjes. Maar daar kan de winkel niks aan doen. Ik ga zeker vaker bestellen.

Correcte prijzen, snelle levering.

Prima kwaliteit en levering.

Altijd prima op tijd,goed verpakt en goed geleverd, wij raden andere vrienden en collega's het ook aan

Goede en snelle verzending.

Gave spullen, snelle en zorgvuldige verzending. Onze dochter is ook al fan van de Fifties Store. We gaan hier zeker vaker spullen kopen.

Super leuke winkel

Een hele leuke winkel met de mooiste spullen van leuke kleine hebbedingetjes tot mooie jukeboxen. Voor ieder wat wils. Aardig en behulpzaam. Leuke dingen gekocht.

Heel goede service

Levering was niet helemaal heel, service echt super goed, heel vriendelijke mensen en alles heel goed afgehandeld.

Zeer behulpzaam ivm omruilen vestje.

Gewoon helemaal naar wens.

Bestelling snel binnen, ik heb niets aan te merken verder. Helemaal prima

Top, prima artikel...goede beschrijving en snelle levering.

Top, prima artikel...goede beschrijving en snelle levering.

Mooi product, snel geleverd, top!

Mooi product, snel geleverd, top!

Geweldige ervaring met The Store

Mooie en duidelijke site, super snelle en correcte leveringen. Kunnen de " grote" sites een voorbeeld aan nemen.

Snel en goed contact

Bestelling ging vlot. Snelle mail reacties.