Geweldig en snel

Als allereerste wil ik even zeggen dat dit bijna de enige zaak is die ook mannen 50's kleding verkoopt. Dat vind ik al top! Ten tweede de levering was heel snel en keurig op tijd.

Perfecte service

Wat kan ik zeggen, Netjes ingepakt, prima prijs en snel verzonden.

Mooie producten, redelijke prijs,snelle service

Leuke producten en snel geleverd

Snelle levering, maar wat een berg oud karton kreeg ik er gratis bij....

Een kleiner doosje, minder troep meesturen als emballage, dan is het helemaal goed. Artikelen waren goed.

Er was een single te weinig gestuurd ff gebeld en de dag erna werd het al geleverd. Goed gedaan.

Mooi spul....netjes verpakt!!

waar voor je geld. Geen nepspul.

top

100%

Goeie duidelijke site en goeie prijzen

Zoals gezegd hele fijne en duidelijke site!!

Erg leuke webshop

Ik heb hier hele leuke koffie en thee blikken besteld, echt een leuke webshop. Levering was ook snel dus helemaal top.

Prima !

Mooi product , goede en snelle service

Uitstekende Service

Na mijn bestelling kreeg ik gelijk een mailtje wanneer het geleverd ging worden.

Onvoldoende vragen gesteld

Geleverde to-buizen waren dikker dan de buizen die in mijn lichtbak zaten. Met enig knutselwerkjes toch passend gekregen. Ik wist niet dat er 2 dikte maten verkrijgbaar waren! Daarnaast van 1 geleverde buis de contactpinnetjes verbogen. E.e.a. Toch werkend gekregen.

Niet goed

Mijn kist is stuk. Zit een grote fout in en heb foto’s Gestuurd maar geen reactie

Leuke webwinkel

Leuke spullen, redelijke prijzen, alleen jammer dat als er iets op voorraad staat op de website en het er niet is je geen alternatief aangeboden krijgt!

Helemaal super erg leuke winkel met mooie spullen.

Ik heb een mok gekocht en kijk vaak naar andere vintage spullen op deze site (Jukeboxen etc). De goederen die "the fifties store" aanbied zijn goed gefotografeerd en hebben een goeie beschrijving van de staat van de spullen etc.

Misleidende advertentie

Besloot een single te kopen o.a. omdat er geen verzendkosten zouden worden berekend. Een dag na mijn aankoop kreeg ik een bericht met het verzoek om alsnog verzendkosten te betalen. Verwarrend en misleidend. Heb gebeld met The Fifties Store maar daar kon ik niet op begrip rekenen. Na drie dagen is de beloofde restitutie nog steeds niet betaald. Al met al een waardeloze ervaring, wat een amateurs!

Snelle service. Mooi product

Snelle service. Mooi product

Snelle levering.

Uitstekend contact nadat de machine niet op voorraad bleek te zijn. Zeer snelle levering van de de Okki Nokki en zorgvuldig verpakt.

fast and good

Super fast delivery, I`m very happy with the goods!

Tevreden

Leuk webshop met betaalbare items!!!

Gweldig

Snelle verzending, goedkoper dan andere winkels. Super blij met mijn broodtrommel.

doen wat ze beloven top

Snelle, correcte levering en leuke items

In een woord prima!

Best shop ever! Very proffesional

I love shopping here, the shop has so much to offer. Great quality, good prices, anybody could find something for her/him. I'm So suprised I found dress I was searching for so long. And the package came so quickly I did not expect it so early!

• Poleciłbyś nas? Tak