Pluspunten
Pluspunten
snelle reactie op mijn vraag
Pluspunten
makkelijke zoek functie
Verbeterpuntener duidelijker bij zetten of het om een heel huis of een gedeelte van een huis gaat.
Pluspunten
snelle reactie bij vragen en snelle, duidelijke antwoorden
Verbeterpuntensoms iets te snel.... voelde me een beetje opgejaagd doordat ik bijna dagelijk - per mail of telefonisch - benaderd werd (wel heel vriendelijk!) omdat we onze reservering nog niet bevestigd hadden.
Pluspunten
Goede website Relevante informatie Prettige toonzetting
Pluspunten
Heel klantvriendelijk en zeer behulpzaam
Pluspunten
Goed en overzichtelijk
VerbeterpuntenVaak moet je opnieuw de reisperiode en duur invoeren. Misschien dat die vastgehouden kunnen worden als er gewisseld wordt. Detail hoor.
Pluspunten
Heel heldere beschrijvingen, alles goed te vinden op de website, snelle reacties op vragen.
VerbeterpuntenHet is nu erg gericht op honden (logisch natuurlijk gezien de website) maar zoekopties toevoegen, zoals bijvoorbeeld wat huizen bieden voor kinderen (aanwezigheid van speeltoestellen bijvoorbeeld) miste ik.
Pluspunten
Very easy to use and very efficient.
Pluspunten
Fijne website. Snel reactie op vragen.
VerbeterpuntenVragen volledig beantwoorden. "Vrijstaand" toevoegen als zoekcriteria voor vakantiehuizen.
Pluspunten
Goede duidelijke website
Bedankt voor je beoordeling. De ervaring die we van je vragen is de ervaring met het gemak (of niet) dat we je bieden bij het zoeken en boeken van je vakantiebestemming en de informatie die we jou (en alle andere hondenbezitters) bieden om op een goed voorbereide manier op vakantie te gaan. Dus alle extra informatie over landen, invoerregels, wettelijke bepalingen, gezondheid en alle andere informatie die we voor je hebben verzameld. De snelheid van onze communicatie, of we vriendelijk zijn in onze communicatie. Dat soort dingen. De vakantie zelf kun je inderdaad pas na afloop beoordelen. Maar wij willen weten of we tot dit punt goed en adequaat hebben geholpen. Dat kun je heel goed beoordelen door naar onze website en emails te kijken. En eventueel aan het telefonisch contact als je dat nodig had. Ik hoop van harte dat dit jou verduidelijkt hoe deze beoordeling is bedoelt en dat je in dit licht misschien je waardering kunt aanpassen aan wat daarbij aansluit. Vriendelijke groet, Fabiana van der Heiden
Pluspunten
zeer vlotte afhandeling, juiste informatie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snel gestuurd document met veel informatie
Verbeterpuntenerg veel informatie bekend, of niet van toepassing zoals vliegen naar Belgie? Nuttige voorbeeldzinnetjes, ik zou er wel meer willen? Waar kan ik vlees voor mijn hond kopen? Mijn hond is allergisch voor graan, niet voeren svp? dat soort dingen. Ik vond wat dingen interessant, maar die moet je dan weer zelf op gaan zoeken op de site ipv dat ze in het document staan zoals de dierenarts.
Bedankt voor je beoordeling Angelique. Ik ben zelf wel teleurgesteld over de 6 als ik eerlijk ben. Ik zou boeken vol kunnen schrijven over alles wat mensen nodig zouden kunnen hebben op vakantie. Maar ik moet een afweging maken van datgene wat voor de meeste mensen nuttig is. Anders is te veel informatie alleen maar ballast. Het is mijn bedoeling om zo veel mogelijk informatie te ontsluiten voor iedereen. Is het interessant, kun je dus op de infolink klikken zo niet laat je dat achterwege. Ik weet op voorhand niet welke informatie bij de lezer al wel of niet bekend is. Als jij al heel veel weet is dat heel fijn, sommige mensen weten dan misschien nog niet. Het is voor mij onmogelijk om in algemene documentatie persoonlijke behoeftes in te vullen. Maar daarvoor zou je dan gewoon via de mail contact met ons op kunnen nemen. We beantwoorden alles waar je behoefte aan hebt altijd met veel plezier. Maar dan moet ik wel weten wat dat is. Dat kan niet door een algemeen informatiepakket aan te vragen. Ik ben blij met je kritische blik. Ik heb dan ook in de nieuwe versie van de infopakketten meteen ook het hele vlieggedeelte eruit gehaald zodat iedereen dat separaat kan aanvragen als het van toepassing is. Ik vind het heel erg jammer dat de rest van de informatie jou maar een 6 waard is en ik hoop ook dat je begrijpt dat een infopakket nooit de volle 100% van jou persoonlijke behoefte kan dekken. En, als je me mailt zal ik je met iedere vraag over allergie, voorbeeldzinnetjes of wat dan ook met veel plezier van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Fabiana van der Heiden
Pluspunten
zeer goed geholpen
VerbeterpuntenN.V.T