Pluspunten
heel proactief en professioneel
Pluspunten
- goede overzichtelijke site - uitgebreid aanbod - goede tips voor honden in het buitenland
Pluspunten
op al mijn vragen snelle en goede reacties zowel via mail als telefonisch. Medewerker stond me telefonisch uitgebreid en zorgvuldig te woord en was erg behulpzaam. Perfect!
Pluspunten
Ik heb geen hotel of huis nodig. We gaan heel gezellig met de Camper toeren door Frankrijk en Schotland. Maar info is prima.
VerbeterpuntenGeen idee. Muggenziften kan je altijd .
Pluspunten
correct geholpen.netjes geregeld voor de 4 honden. zeer zeker goede aanbeveling! zeer positief over alle punten!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Heel veel aandacht voor persoonlijke vragen. Heel fijn dat er veel aandacht voor onze honden is! Dogsincluded begrijpt dat als onze honden t fijn hebben dat wij ook genieten van een vakantie!
VerbeterpuntenTe snel werden we gevraagd om te bevestigen terwijl eerder werd gezegd dat we er even rustig over mochten denken. Wel heel netjes dat er een excuus mailtje volgde! Dat zorgde ervoor dat we vertrouwen hielden in Dogsincluded
Pluspunten
Er is snel antwoord gegev op onze vraag. De site is duidelijk en overzichtelijk
VerbeterpuntenTijdens het boeken met het aanvinken van voorkeuren gaat hij na elke voorkeur die je aanvinkt naar bovenaan op de site ipv dat je meerder opties kunt aangeven dat is bewerkelijk
Pluspunten
Goede info, goede nazorg, attent na een boeking, heel prettig dat je nu simpel accomodaties kunt zoeken waar de hond welkom is.
VerbeterpuntenFoutje bij de aanvraag landeninfo. Had Spanje gevraagd maar kreeg Nederland.
Pluspunten
Duidelijke site en informatie
VerbeterpuntenMeer mogelijkheden voor huren huis weekend maar uiteraard afhankelijk eigenaar
Pluspunten
Leven zich perfect in in de situatie van de hondenbezitter.
Pluspunten
Goed overzicht van accomodaties waar honden welkom zijn. Gemakkelijk reserveren. Fijne tips voor stops onderweg.
Pluspunten
Prettige, duidelijke site om te zoeken naar een huisje. Direct bevestigingsmails.
Pluspunten
goed aanbod, en fijn dat alle verblijf plaatsen waar honden mee naartoe mogen overzichtelijk bij elkaar staan.
VerbeterpuntenDeze enquête komt te snel na de boeking. Daardoor nog geen ervaring met Dogs Included en gezien ik automatisch gegenereerde emails niet als echte communicatie zie, kan ik dat ook niet beoordelen. Beoordelen kan pas nadat ik antwoord op gestelde vragen heb ontvangen.
Beste Annika, fijn dat je onze beoordeling hebt ingevuld. Maar ik vraag me af of er een fout is geslopen bij je totaal beoordeling. Daar staat een 6 terwijl je ook een 9 hebt gegeven. Voor wat betreft je verbeterpunt vragen we je onze service te beoordelen. Dat is natuurlijk niet alleen mailverkeer, maar ons aanbod, onze informatie en onze extra services. Je accommodatie en vakantie kun je na je vakantie beoordelen. Daar krijg je een andere uitnodiging voor. We vragen je dit vooraf te doen omdat onze service bij het zoeken en boeken en je accommodatie duidelijk 2 verschillende dingen zijn. Als we iets niet goed deden waardoor we die 6 verdienen hoor ik dat graag nog even van je. Ik los het dan graag voor je op. Hartelijke groet, Fabiana
Pluspunten
Veel locaties waar je met de hond(en) terecht kunt Zoekt redelijk makkelijk
VerbeterpuntenNiet duidelijk of een hond alleen wordt toegestaan of dat het er ook echt heel leuk is voor honden Ik zocht een hotel om te overnachten, info over beschikbare kamers (nog maar weinig) vind je alleen door op Boeken te klikken, vervolgens 2x back-knop en dat ca 25 keer was best wel omslachtig. Het zou voor hotels op de route (super optie!) fijn zijn om voor ons gezelfschap direct beschikbare kamers en kosten te kunnen zien
Pluspunten
De online-boeking verliep vlot en duidelijk.
Pluspunten
Jullie komen heel vriendelijk over☺leuk om gelijk naar de naam en soort van de hond te vragen
Pluspunten
netjes stap voor stap uitgelegd allemaal
Verbeterpuntenniks
Pluspunten
simpel en goed reserveren