Pluspunten
Heel fijn dat je zoveel hotels kunt vinden, waar honden welkom zijn.
Pluspunten
een hele goede site voor hotels
Verbeterpuntenjammer dat dit niet geld voor vakantie huisjes want die zijn voor 3'nachten het dubbel van de prijs .
Pluspunten
Ongelooflijk hoe snel onze boeking ging toen we eenmaal een verblijf hadden uitgezocht. Zeer volledige aanvullende info, ook over omgeving, en duidelijke correcte mails en bevestiging. Prijstechnisch prima. We hebben alle vertrouwen in de vakantie en het verblijf daar zelf. Bedankt !!!
VerbeterpuntenVooralsnog helemaal geen verbeterpunten te bedenken ....;)
Pluspunten
Relevante informatie, voor ieder met een hond is er wat bij qua prijsklasse en omgeving Veel keuze ! Top
Pluspunten
Fijn dat je tussentijds op de hoogte word gehouden als je een boeking met meerdere honden aanvraagt en er nog geen reactie is van de verhuurder, en je daar een mail over krijgt! En natuurlijk dat je bij de boeking gegevens krijgt over dierenartsen in de buurt!
VerbeterpuntenNog niet!
Pluspunten
overzichtelijk. makkelijk te boeken.
Verbeterpuntenik heb mn bevestiging gestuurd via de bevestigingslink in de initiële email. Vervolgens kreeg ik een mail dat mijn reservering bevestigd was. Heeft de eigenaar dan bevestigd of is dat een reactie op mijn bevestiging>
Pluspunten
Persoonlijk aanspreken, ook van de honden, en de snelheid van communiceren. Informatie over land zelf in combinatie met het reizen met honden.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle en volledige informatie voroziening
Pluspunten
Ik kende de site niet, maar deze ga ik voortaan vaker raadplegen!
Pluspunten
Gemakkelijk, overzichtelijk aangeduid hoeveel honden er mee mogen. Faciliteiten ook voor de honden goed aangeduid.
VerbeterpuntenMomenteel nog geen gevonden.
Pluspunten
snelle communicatie!
Verbeterpuntenbetere info over het aantal toegestane honden. en over de omheining van de tuin. (hoog, laag hek of alleen bosjes)