Pluspunten
overzichtelijke site met mogelijkheden duidelijk aangegeven. Communicatie was nog niet nodig, maar weet van een eerdere boeking dat jullie adequaat en snel reageren op vragen.
Pluspunten
Aanvraag voor een extra hond boven het standaard aantal dat is toegestaan verloopt altijd perfect. Ik ben blij dat ik daar zelf niet achteraan hoef te bellen. Altijd prima huisjes, die geschikt zijn voor meer honden
Pluspunten
snelle en duidelijke uitleg en snel nadere informatie na overleg met eigenaar accomodatie
Pluspunten
Zeer mens- en diervriendelijk!
Pluspunten
Heel goed , je vind maar weinig sites met alle info waar je met 2 honden op vakantie kunt.
Pluspunten
veel informatie
Verbeterpuntengeen accommodaties opnemen waar hoge tarieven voor meenemen hond gelden
Pluspunten
vlugge reactie en uitgebreide info
Verbeterpuntenmisschien enkele restaurants/bistro's/café's waar honden welkom zijn opnemen in de gids
Pluspunten
VerbeterpuntenMeer klantgerichte instelling zou wenselijk zijn. Ben echt niet netjes telefonisch te woord gestaan door Olaf.
Beste Diana, Jammer dat je van mening bent dat wij niet klantgericht zijn en je niet netjes te woord zou zijn gestaan. Wij zijn van mening dat het tegenovergestelde op ons van toepassing is: als je alle beoordelingen op deze pagina bekijkt, kun je lezen wat andere klanten van ons vinden. Er is een verschil tussen niet netjes te woord staan en proberen een helder antwoord te geven (wat mij aan de telefoon zeer moeilijk werd gemaakt). We hebben onze uiterste best gedaan om je boeking ongedaan te maken (i.v.m. kenmerken van het vakantiehuis die op onze website staan vermeld, maar niet door je gelezen zijn). Ondanks onze aangeboden oplossing, was je daar helaas niet tevreden mee. Er zijn helaas grenzen aan onze mogelijkheden...
Pluspunten
duidelijk omschrijvingene
Pluspunten
Alle stappen voor het boeken van een vakantie wijzen zichzelf, gebruiksvriendelijk.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn wanneer er ook informatie over de plaats zelf op de site staat en wat er zoal te doen en te zien is in de omgeving.
Pluspunten
Duidelijke website, mooie locaties en vooral de mail met mogelijke tussenstophotels was verrassend en ons inziens erg serviceverlenend! Zelf niet alles uit hoeven te zoeken waar je de hond wel of niet mee naartoe kan nemen en prima samenwerking met Booking.com
VerbeterpuntenIk kan zo snel niets bedenken. Er wordt bij deze beoordeling gevraagd naar de betrouwbaarheid. Dat kan ik nog moeilijk beoordelen aangezien het onze eerste reservering is, dus voorafgaand aan de reis wellicht niet een heel relevante vraag.
Pluspunten
Vlugge respons, goede informatie
Pluspunten
Snelle reactie, duidelijke informatie
VerbeterpuntenBeter omschrijven of er goede uitlaatplekken zijn in de buurt van het hotel.
Pluspunten
Goed overzicht van heel veel hond-vriendelijke hotels In heel Europa zelfs !
VerbeterpuntenHeb nog geen vergelijkingsmateriaal