Pluspunten
Goed inzicht wat er beschikbaar is, uitgebreide informatie, snelle communicatie
VerbeterpuntenIs het mogelijk extra onderscheid te maken tussen geheel vrijstaande vakantiehuizen en appartementen in een complex? Zou bij " wat voor soort huis" inngevoerd kunnen worden. Soms is het ook niet duidelijk of je bij vrijstaande huizen slechts de onderverdieping huurt of het gehele huis..
Pluspunten
Zeer informatieve website en duidelijke boekingsprocedure die zelfs de hond begreep. Niets op aan te merken.
Pluspunten
doelgerichte informatie
Pluspunten
snelheid van informatie
Verbeterpuntenduidelijkheid van bevestiging het is nog altijd het hotel dat beslist en wij hebben de eerste boeking verloren hopen nu dat de laatste boeking doorgaat
Beste Yvan, bedankt voor je beoordeling. Het klopt dat als een hond op "aanvraag" is het hotel beslist of het wel of niet kan op dat moment. Daarom is het ook op aanvraag daar. Maar we hebben 10.000en hotels die je kunt boeken zonder dat een hond op aanvraag is. En daar weet je dus onmiddellijk dat je hond welkom is. Als je toch voor een hotel op aanvraag kiest, is er natuurlijk altijd een kans dat het anders loopt dan bij een hotel dat definitief honden accepteert. Met hartelijke groet, Fabiana
Ik heb het informative packet niet ontvangen. Kunt u deze alsnog versturen het gaat alleen om Nederland, alvast bedankt
Beste Denise, bedankt voor je beoordeling. Heb je ons een 6 gegeven omdat je het infopakket nog niet hebt ontvangen of is er iets anders niet goed gegaan? Ik heb zojuist gecheckt of je ons een herhalingsverzoek hebt verstuurd per email maar we hebben niets ontvangen. Het is veel handiger om ons even een mailtje te sturen dan om dit hier te vragen. Ik heb ook de verzendingen gecheckt, maar bij ons is het infopakket gewoon verzonden. Heb je al in je SPAMfolder gekeken? Misschien zit het daar wel in. Of is er iets met je hotmail instellingen waardoor het niet binnenkomt. Dan moet je ons emailadres even toevoegen aan je adresboek. Ik stuur je in ieder geval opnieuw het infopakket. En ik hoor graag even wat er eventueel nog meer mis is gegaan. Hartelijke groet, Fabiana
Pluspunten
Communicatie en feedback waren over het algemeen schitterend en werden goed opgevolgd. Telkens ook heel snelle feedback op extra vragen.
VerbeterpuntenSoms is de uitleg in de omschrijvingen niet altijd even duidelijk en men moet telkens een boekingsaanvraag doen om extra informatie te kunnen krijgen.
Pluspunten
Alle gegevens van de accommodatie is duidelijk. Ook heel erg fijn dat er bij de boeking ook gegevens van dierenartsen toegestuurd worden.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
fijn dat de hond mee kan, lijkt ons een mooie plek
Pluspunten
In eerste instantie kwam ik het vakantieadres tegen op jullie site,maar de zeer prettige/snelle communicatie/service van Audrey gaven mij de doorslag om bij jullie te boeken !
VerbeterpuntenGeen,kan niet beter !
Pluspunten
Snelle en persoonlijke reactie terug na aanvraag.
Pluspunten
Goede informatie over het reizen met honden, heeft ons steeds goed geholpen.