Pluspunten
Duidelijk en goede service.
Graag ook vermelden over hoe met blindegeleidehonden wordt omgegaan qua vervoer en ter plaatse.
Pluspunten
snelle reactie, via mail en telefonisch. Goed geholpen. eenvoudig om een geschikt hotel langs de route te vinden.
Pluspunten
Goede website waarmee je op zelf geselecteerde criteria kunt zoeken (prijs, ligging etc.)
Pluspunten
Ik heb zojuist pas geboekt online. Is goed gelukt, maar is een klein kunstje. Ik ken het bedrijf verder nog niet.
VerbeterpuntenZou niet weten wat er fout is en wat er verbeterd moet worden.
Pluspunten
We hebben een hele goede indruk van uw bedrijf. Kregen snel antwoord op onze vragen en omdat uw medewerkers zelf het antwoord niet geheel volledig vonden kregen we nog een aparte mail met informatie. TOP!!
VerbeterpuntenTot nog toe zijn we heel tevreden
Pluspunten
Super dat jullie voor mensen met honden dit doen Ik was nog geen reis adviseur tegen gekomen die dit allemaal doet
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Hartstikke fijn om bestemmingen te kunnen zoeken waar je met een gerust hart je hond(en) mee kunt nemen en waar je van tevoren ook al relevante informatie krijgt.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle reactie
Pluspunten
Alles word keurig geregeld. Er word in het geval van ons nagevraagd of het mogelijk is om met vijf honden gebruik te kunnen maken van een huisje. Of de tuin compleet is afgesloten word extra nagevraagd. Je krijgt uitgebreide informatie over de uitlaatplekken, dierenartsen etc.
Pluspunten
heel goed geholpen het hotel gevonden wat ik wilde heb zelf gebeld en de kosten per hond bedroegen maar 6 euro
Pluspunten
Zeer duidelijke omschrijving, met veel extra info, super!