Pluspunten
correcte en snelle afhandeling..
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
super, je kunt zoeken op aantal honden, omheinde tuin, etc etc. Heel handige website!
Verbeterpuntenmisschien toch proberen om wat meer info over de extra kosten voor honden te krijgen
Pluspunten
Fijn alle info in één keer te ontvangen voor vakantie met onze trouwe viervoeter.
VerbeterpuntenGeen. Voldoet volledig aan onze eisen.
Pluspunten
vlotte afhandeling, en goede tips
Pluspunten
Zeer uitgebreide informatie waar mogelijk en beschikbaar.
VerbeterpuntenZoekfunctie veronderstelt wel voorafgaandelijke kennis van regio's. Additioneel zoeken op kaart zou een bijkomende troef zijn.
Hey Ann, bedankt voor je mooie beoordeling. Voor wat betreft je verbeterpunt: we hebben ook een mooie faciliteit om alle accommodaties op de kaart te bekijken. Heb je die al gezien? Je kunt op de knop "toon acc. op de kaart" klikken en zo alles ook op de landkaart bekijken. Dan heb je helemaal geen topografische kennis nodig. Groet, Fabiana van DogsIncluded
Pluspunten
Snelle reacties, uitgebreide informatie
VerbeterpuntenInformatie over de omgeving vaak alleen een kaartje
Hey Mieke, bedankt voor je mooie beoordeling! Wij zouden ook heel graag over nog meer info over de omgeving van alle accommodaties willen beschikken. Alleen - met meer dan 250.000 bestemmingen - is dat mega moeilijk. We hebben voor de quick scan een kaartje bijgevoegd. En we hopen ook dat de beoordelingen van onze klanten gaan bijdragen aan meer tips over de omgeving. Zo weten we steeds meer over alles wat er in de buurt te doen is.
Pluspunten
Makkelijk boeken en duidelijk aangeven wat je wensen zijn.
Pluspunten
Ik ben heel prettig geholpen per telefoon
Pluspunten
Snel geholpen en betrouwbaar
Pluspunten
correcte informatie , snel antwoord
Verbeterpuntenzou het mogelijk zijn informatie te krijgen over kampeerterreinen met hond? dat heb ik niet kunnen vinden.
Hey Loes, bedankt voor je mooie beoordeling. Wij hebben helaas geen informatie over kampeerterreinen. Met vriendelijke groet, Fabiana van DogsIncluded
Pluspunten
goed en duidelijke site. Makkelijk te boeken. goed complete informatie.
Pluspunten
Zeer snelle feedback
Dit is de eerste keer dat we met uw bedrijf gaan. We hebben dus nog geen ervaring. Tot nu toe is de communicatie prima.
Pluspunten
Ze regelen alles voor je Je krijgt informatie voor mens en hond
VerbeterpuntenNvt