Pluspunten
Snel en handig
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede info! Ga dit ook zeker gebruiken als ik naar andere landen ga met mijn hond!
Pluspunten
mooi aanbod en werkt altijd prima met onze boekingen
Verbeterpuntendringend een klantenomgeving maken zodat men gemaakte boekingen gemakkelijk terug kan halen en opnieuw boeken.
Hey Peter, bedankt voor je prachtige beoordeling. Daar worden wij ook weer heel blij van! Even over je verbeterpunt: In principe heb je altijd toegang tot je boekingsgegevens via de link die we je sturen in onze bevestigingsemails. Heb je deze email niet bij de hand of wil je gewoon via de site inloggen ? Dan heb je via de homepage ook toegang tot je gegevens via de knop 'jouw boeking'. Uit veiligheidsoverwegingen vragen we je om drie gegevens in te vullen waarover jij alleen beschikt. En het is natuurlijk ook mogelijk dat je accommodatie ook nog in je favorietenlijst staat. Groet, Fabiana van DogsIncluded
Pluspunten
Hele snelle reactie en complete informatie
Pluspunten
Alles! Echt top! Informatie is compleet. Het voelt erg persoonlijk.
VerbeterpuntenDe eigenaren waren niet op hoogte van het feit dat wij via dogsincluded hadden geboekt. Ik weet niet of dit een bewuste keuze van jullie is? Mij lijkt het wel handig dtbzij hier ook van op de hoogte zijn.
Hey Janneke, bedankt voor je geweldige beoordeling! Daar worden we heel blij van. Dat de eigenaren niet op de hoogte waren, is vreemd. Het is zeker geen keuze van ons. Wat mogelijk is is dat het bij een van onze partners mis is gegaan. Dat zou kunnen natuurlijk. Wij geven in ieder geval altijd door dat onze gasten ook echt onze gasten zijn. En iedereen weet ook altijd bij de boeking alles over alle hond(en). Het zou ook kunnen dat niet iedereen altijd alle info zorgvuldig doorleest. Daar hebben wij hier ook wel eens mee te maken ;) Fijn dat jullie in ieder geval zo tevreden zijn met ons! Hartelijke groet, Fabiana van DogsIncluded
Pluspunten
Was heel duidelijk en hadden snel antwoord op ons vragen.
Pluspunten
Spelen betrouwbaar. En de honden staan centraal: heel leuk.
Pluspunten
Super hoe jullie vakanties met honden aanbieden. We kijken al niet meer op andere websites. De ervaringen zijn zo goed dat we weten dat we altijd op een mooie locatie terecht komen.
Pluspunten
wij boeken al jaren bij jullie , altijd naar tevredenheid.
Verbeterpuntenmeer kleine afgelegen vakantiehuizen in de nabijheid van het hooggebergte in de Alpenlanden.
Bedankt voor je fantastische beoordeling Robert, fijn te horen dat jullie al zo lang blij met ons zijn. Ik hoop dat er bij onze nieuwe huizen ook een paar bij zijn die weer bij jullie wensen passen. We doen ons best om steeds zoveel mogelijk nieuwe hondvriendelijke huizen te vinden. Er komen wekelijks nieuwe huizen bij maar we zijn natuurlijk ook afhankelijk van huiseigenaren die honden verwelkomen. We blijven ons best doen om mooie huizen te vinden in de meest aantrekkelijke natuur. Hartelijke groet, Fabiana van DogsIncluded
Pluspunten
Duidelijke, heldere en vlotte communicatie
Pluspunten
Goede, snelle en uitgebreide service. Vriendelijke medewerkers
Pluspunten
Alles is duidelijk, overzichtelijke site
Pluspunten
geweldige website met zoveel mogelijkheden daar worden wij als luxe trekkers heel blij van. zelfs in drukke vakantieperiode kunnen we familiekamers verkrijgen en paar dagen per acco boeken.
Verbeterpuntenzal graag nog apart b&b zien, nu staan ze verweven bij hotels.
Hey Sonja, bedankt voor je super beoordeling. Het lukt ons nu nog niet om de b&b's te scheiden in ons assortiment. Maar dat staat wel op ons verlanglijstje. Misschien kun je wel iets met de optie 'hotel-grootte' (in de filters). Daar kun je kleine hotels mee vinden en dat verkleint wel het aantal hotels al. Het is niet ideaal natuurlijk maar misschien is het toch een klein hulpmiddel totdat we de b&b filter hebben. Hartelijke groet, Fabiana van DogsIncluded
Pluspunten
Duidelijk informatie, redelijke keuze.
VerbeterpuntenJammer dat er niet altijd recensies van gasten met honden staan.
Bedankt voor je beoordeling RIa. Ja wij vinden het ook jammer dat we nog niet van elk van onze 250.000 accommodaties een beoordeling hebben. Maar we zij wel erg blij dat we dat nu in ieder geval wel voor onze klanten kunnen gaan opbouwen omdat je die informatie nergens anders kunt vinden. Vriendelijke groet, Fabiana van DogsIncluded
Pluspunten
Ze zetten zich in om de mensen (klanten) verder te helpen.
Pluspunten
1ste maal dat we via u boeken. tot op heden is alles prima en snel geregeld.