Pluspunten
ik heb een boeking gedaan en kreeg onmiddellijk telefoon van een zeer vriendelijke mevrouw
Pluspunten
Goede en duidelijke communicatie tijdens reserveren en uitzetten vraag. Klant wordt op de hoogte gehouden van status reservering en dit is prettig.
VerbeterpuntenTot op heden geen
Pluspunten
Hele duidelijke site. Jullie anticiperen goed op de eventuele vragen die in je op zouden kunnen komen. Ook prettig dat je na boeking meteen weer je bestemming kunt bekijken zodat je er zeker van bent dat je het juist geboekt hebt.
VerbeterpuntenDe reisvoorwaarden per land kreeg ik pas na boeking te zien. Misschien een idee om deze nét voor boeking zichtbaar te maken?
Pluspunten
veel aanbod duidelijke omschrijvingen
Pluspunten
Wat een service, kort op de bal, alle nodige info direct gekregen. Zelfs tips voor de eventuele door- en terugreis.
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenNog geen ontdekt
Pluspunten
Alles, fijne site!
Pluspunten
toegankelijke website, overzichtelijk. Geen irritante pop-ups.
Pluspunten
Altijd goed
Pluspunten
Helaas is een paar uur voor vertrek een van onze hondjes ernstig ziek geworden en hij moest aan een infuus. Er was een negatief reisadvies afgegeven door ons dierenarts dus konden wij niet op vakantie. Wat een medeleven en bertrokkenheid bij Dogs Included, chapeau! Ons complimenten en dank.
VerbeterpuntenGeen, zij bieden een uitstekende service
Pluspunten
Snelle reactie, goede duidelijke website, vorig jaar uitstekend bevallen
Pluspunten
Altijd snel en persoonlijk contact!
Verbeterpuntengeen