Pluspunten
Fijn dat de website is ingericht op reizen met je hond(en).
Verbeterpunten- Vaak staat er vermeld dat er misschien extra kosten worden gerekend voor het verblijf van je hond. Als 'dogs included' je point of sale is: zorg dan dat je dit weet. - Er staat nergens of er spullen (matje/ kussen/ etensbakjes) aanwezig zijn voor de hond(en). - Er staat lang niet overal iets over de omgeving. Is misschien wel handig voor mensen die gaan reizen met hun hond en graag willen weten of er strand/ bos of gewoon groen op loopafstand is. En: of de hond er mag loslopen. Kortom, haal wat meer uit het feit dat je je richt op hondeneigenaren anders kunnen mensen net zo goed via booking.com oid boeken...
Fijn dat je zo goed met ons meedenkt! En jouw wensen zijn ook die van ons. Helaas zijn er tussen onze 250.000 accommodaties ook hotel of huiseigenaren die niet altijd hun informatie accuraat aan ons doorgeven. Ook niet als we ze daar herhaaldelijk om vragen. We lossen dat simpel op door voor onze klanten altijd alle vragen direct aan de eigenaren te stellen. Zo kun jij altijd je wensen doorgeven en zorgen wij er voor dat je meteen antwoord krijgt. Daar heb je dan zelf geen omkijken meer naar. Dat geldt natuurlijk ook voor de omgeving. We zoeken al zo veel mogelijk op voorhand uit. Maar 250.000 vakantieplekken uitvoerig in kaart brengen is erg veel werk. Daarom richten we ons graag op specifieke wensen. Daar zijn we tenslotte óók voor.
Pluspunten
Duidelijke informatie op internet huisjes zijn goed te vinden snelle boeking
Pluspunten
prettig dat de info aangaande de huisdieren direct met de reservering worden doorgegeven aan het hotel.
Pluspunten
Er wordt gestreefd naar een oplossing op maat!
VerbeterpuntenNiet mogelijk om een voorschot te betalen zolang de deal niet rond is. Gelieve daar toch rekening mee te willen houden.
Beste Marc, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat betreft je opmerking: het lijkt ons niet handig om al een betaling te doen terwijl je boekingsaanvraag voor een extra hond nog loopt. Als een huiseigenaar onverhoopt niet akkoord wenst te gaan met het aantal honden (meer dan standaard is toegestaan), heb je een betaling gedaan voor een boeking die geannuleerd moet worden. Wij zien het zelf juist als een service naar onze klanten dat je pas betaalt als een boeking 100% zeker door kan gaan....
Pluspunten
Snelle reactie op vragen/ goeie service
Pluspunten
Geweldig om zoveel informatie te krijgen. Wat van toepassing is op de hond. Mooie duidelijke website met handige informatie.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super snelle afhandeling
VerbeterpuntenAlles is goed
Pluspunten
De info die verstrekt wordt voor de reis is kortwegTOP,ook het vinden van hotels langs de route maken ze zeer eenvoudig en zijn snel via DogsIncluded geboekt
Pluspunten
al voor de 2e keer hier geboekt. voorbereiding is zeer zorgvuldig en uitgebreidt.
Verbeterpuntentip: wij boeken een huis in de Limousin, daarna reizen we aansluitend door naar een 2e huis in Bretagne. jammer dat u de route voor beide huizen vanaf thuis doorgeeft.
Pluspunten
snelle en nette afhandeling
Verbeterpuntenkan er geen bedenken
Pluspunten
Site is duidelijk. Bij vragen wordt je goed geholpen.
Duinhotel haha slecht telefonisch bereikbaar erg kortaf en de enige studio voor de hond is alleen met trap bereikbaar onze hond kan geen trap lopen.
Beste Patrick, fijn dat je een beoordeling doorgeeft. Maar ik denk dat dit een beoordeling over het hotel en niet over DogsIncluded. Ik zou het heel fijn vinden als de beoordeling voor dit hotel via onze website zou willen delen met andere hondenbezitters. Daar hebben ze wat aan en wij ook. Deze beoordeling gaat over het gebruik van de website, ons aanbod en dergelijke. Volgens mij hebben jou slechte cijfers vooral te maken met hoe jullie Duinhotel hebben ervaren, zou dat kunnen? Graag hoor ik hier van je hoe we jullie van dienst waren tijdens jullie zoekproces naar jullie accommodatie.
Pluspunten
Duidelijk, makkelijk, en klinkt allemaal vriendelijk
VerbeterpuntenNvt