Pluspunten
geen !!
Verbeterpuntengeen!!
Pluspunten
Je weet zeker dat je trouwe viervoeter welkom is
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke site.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen
Pluspunten
super, ik heb het doorgegeven aan alle vrienden die reizen met dieren!
Pluspunten
Correcte beschrijving van de vakantieverblijven. En als het dan toch eens tegengaat; een heel correcte en persoonlijke opvolging. Noch onze eerste, noch onze laatste vakantie met Dogsincluded!
Pluspunten
Zeer snelle reacties op vragen en opmerkingen, zowel per mail als per telefoon. Klasse!
VerbeterpuntenGa vooral dóór op deze klantvriendelijke manier!
Pluspunten
Ze denken met je mee en zijn duidelijk met de informatie. Vragen per mail worden snel beantwoord.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten te noemen. Dit is 1e keer dat we boeken.
Pluspunten
Een overzichelijke website die je duidelijk de info geeft waar je naar zoekt Makkelijke boeking Verzorgde layout en simpel te navgeren
Pluspunten
Alles prima geregeld, al meerdere keren in binnen- en buitenland een verblijf geboekt, allemaal helemaal super! Jammer dat ik geen 10 kan geven, die zou ook verdiend zijn!
Pluspunten
Top info over het dieren, verblijf, lokale service punten , activiteiten ,noodhulp enz.
VerbeterpuntenMeer bekendheid onder honden bezitters Vele kennen u niet, Wij geven altijd met plezier info verder en krijgen leuke reacties terug
Pluspunten
Veel keuze, snelle reactie en prima communicatie.
Pluspunten
uitstekende en goede service zij helpen je heel snel
Pluspunten
Heel snel en duidelijk geregeld. Zeer persoonlijke , ook voor de hond, benadering!!
Pluspunten
Geen min punten te melden
Pluspunten
Het aanbod aan verblijven is heel uitgebreid. Wij zullen hier vast en zeker een keuze uit kunnen maken. Wat je niet als individu kunt bekijken heb je een heel uitgebreide lijst. Vermits dit de eerste keer is dat wij via jullie zullen boeken kunnen wij helaas Dogsincluded nog niet helemaal beoordelen maar de eerste indruk is alvast positief.