Pluspunten
Prima communicatie
VerbeterpuntenBoeken via mobiele telefoon
Pluspunten
Tot nu toe heel tevreden over de communicatie m.b.t. onze vragen. De website ziet er ook heel overzichtelijk uit en bevat heel veel informatie. Ook zeer compleet wat betreft de prijzen. Je weet meteen waar je aan toe bent! Ga zo door!
VerbeterpuntenNog geen verbeterpunten te melden tot op heden!
Pluspunten
Tot nu toe zeer positief. Vorige ervaring idem.
VerbeterpuntenTot nu toe in dit jaar geen direct contact gehad. Deze enquete komt wat vroeg.
Pluspunten
Hoewel de eigenaar van het huisje op zich liet wachten, met zijn antwoorden, werd ons tussendoor gemeld, dat dit het geval was en dat, zodra er een antwoord zou komen, we meteen op de hoogte zouden worden gesteld. Niks laten wachten, maar communiceren over het feit, dat er nog geen antwoord was. Top!
Mogelijkheid om foto's van accommodatie vergroot te bekijken moet beter
Pluspunten
Sowieso dat jullie bestaan!
VerbeterpuntenIk vind nergens een email adres waar ik mijn vraag kan stellen. Ik zoek naar een huis op Funen in Denemarken voor de periode van april, mei en juni, langere tijd dus. Een omheinde tuin is absoluut een vereiste, onze hond`(een groter herder) is de gehele dag buiten. Wij wonen nu in Hongarije waar zij een groot terrein tot haar beschikking heeft. Kunnen jullie helpen? Dank voor een antwoord. Ineke de Ruiter
Pluspunten
-Direct feedback over de mogelijkheden voor het meenemen van (in ons geval 4!) honden. - Informeren bij het betreffende hotel of het meenemen van de honden een probleem is. - Klasse!
Pluspunten
ziet er allemaal heel professioneel uit ben blij met het feit dat jullie zo snel gezorgd hebben voor meer info voor een tweede hond
Verbeterpuntenweet ik nog niet echt he, 't is de eerste keer we zullen zien na mijn vakantie
Pluspunten
Heel fijn bedrijf heb zelf stomme fouten gemaakt en is ongevraagd herstelt.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Lekker persoonlijk en snelle reacties.
Pluspunten
Kwam zeer snel op de juiste locaties terecht via de zoekfunctie van de website en bij de wenselijke hotelaccamodaties. Gaan we meer doen.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Heel veel info, wat een plus punt is!
Pluspunten
je wordt heel goed op de hoogte gehouden over je boeking of optie....
Pluspunten
Vlotte zoektocht en vlotte boekingsmogelijkheden.
Pluspunten
erg verrassend hoe er snel en efficiënt gereageerd wordt via de mail. ik werd er gewoon vrolijk van!
Verbeterpuntenaanbod vergroten?
Pluspunten
Er werd snel voor ons nagekeken of 1 hond extra geen probleem was op de door ons uitgekozen locatie. Hier werd snel op gereageerd.
Pluspunten
Perfecte site erg duidelijk, fijn om te weten waar we met onze hond jaisy naar toe kunnen !!
Verbeterpuntengeen