Pluspunten
Geen extra kosten, goede bemiddeling
VerbeterpuntenBehalve de info over dierenartsen, is er geen info over de omgeving, mbt honden
Pluspunten
Erg fijn dat deze service bestaat
VerbeterpuntenVragen over communicatie en Betrouwbaarheid nvt/nog niet bekend
Pluspunten
De informatie was duidelijk, de reservering verliep vlot, evenals de bevestiging ervan.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Goede filters op de zoek site en goede intuitieve zoekfuncties
VerbeterpuntenKon de huurvoorwaarden van de verhuurder niet vinden via de aanmeldings-site
Pluspunten
Snelle reactie op een vraag
VerbeterpuntenWat omheining betreft misschien eerst gegevens vermelden? Veel hondeneigenaren vinden dat belangrijk.
Pluspunten
Goede volledige informatie Erg nuttig was de waarschuwing dat de e-mail aan ons wel eens in "ongewenst" zou kunnen komen.
Pluspunten
Bij ons eerst geboekte vakantie huis was het niet toegestaan om met 2 honden te komen,direct nadat het was afgewezen kwamen jullie al met alternatieven zodat het uit eindelijk toch nog voor elkaar is gekomen ,grootte klassen.
Verbeterpuntenzou het nog niet weten,eerst de vakantie maar afwachten
Pluspunten
Erg duidelijk hoeveel honden er mee mogen en of ze mee mogen.
VerbeterpuntenJammer dat jullie partner booking.com is en dat niet duidelijk staat aangegeven. Er was wat mis gegaan met de reservering en ik dacht dat het spam mailtje was. Het is erg moeilijk om booking.com aan de telefoon te krijgen.
Pluspunten
Duidelijke informatie en snel antwoord!
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Zo veel gedetailleerde informatie. Het scheelt je onnodig zoeken
Pluspunten
Snelle afhandeling
Meer b&b adressen zou gewenst zijn in UK.
Pluspunten
supersnel geholpen, heel duidelijk en makkelijk te boeken
Pluspunten
Bij de reservering is iets verkeerd gegaan. Dit werd opgemerkt waarna een medewerker telefonisch contact opnam om de kwestie door te praten en op te lossen. Geweldige service!!
Pluspunten
Leuk dat er naar de naam van de hond wordt gevraagd. Maakt het wat persoonlijker.
Wij moesten betalen en hebben ook betaald per creditcard en dan staat in de bevestigingsmail, dat de betaling in het hotel moet plaatsvinden. Dat zou een dubbele betaling betekenen. Hoe zit dat precies. Graag wil ik hierover per mail helderheid over krijgen,dank