Pluspunten
kreeg supersnel antwoord op mijn vraag nadat ik een verkeerde datum had ingevuld! En de wijziging was binnen een paar minuten geregeld! Heel erg fijn!
Pluspunten
fijn en goed op honden en hun baasjes gericht
Pluspunten
Leuk de tussentijdse informatie.
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Snelle correcte afhandeling
Pluspunten
Snel en makkelijk
Pluspunten
snelle reactie en snelle service!
Pluspunten
DUIDELIJKE INFORMATIE. OOK OVER DE OMGEVING EN ALLES WAT JE MOGELIJK ZOU KUNNEN NODIG HEBBEN ALS JE MET EEN HOND OP VAKANTIE BENT JE HEBT VOOR JE VERTREK IN IEDER GEVAL ALLES HET IDEE DAT ALLES IN ORDE IS;
VerbeterpuntenMINDER MAILS: 5 MAILS OP 1 DAG IS OVERKILL;OOK IS DE INFORMATIE DUBBEL; HET ALLER BELANGRIJKSTE WAAS JAMMER GENOEG NIET HELEMAAL IN ORDE. OP HET EINDE DIEN JE ZELF NOG AAN DE EIGENAAR EEN BRIEF TE STUREN MET AANKOMST UREN. WAT PERFECT AUTOMATISCH HAD GEKUNNEN; GEZIEN ER RECHTSTREEKS CONTACT WAS MET DE EIGENAAR; DIE NIETTEGENSTAANDE DE VELE MAILS PAS ZATERDAG OP DE HOOGTE WAS VAN ONZE AANKOMST OP MAANDAG; ONS BRIEFJE PER POST WAS 10 DAGEN ONDERWEG EN KWAM PAS HALVER WEGEN ONS VERBLIJF TOE; :-) IK KREEG OOK DE BEVESTIGING DAT ER NIEMAND DOOR HET AFGESLOTEN STUK WAAR DE HOND ZAT ZOU KOMEN;; DE VRAAG WAS GESTELD BIJ BOEKING;; DE EIGENAAR KWAM ELKE DAG DE KKIPPEN ETEN GEVEN OP HET TERREIN ZONDER IETS TE ZEGGEN EN PLOTS STOND OOK DE BUURMAN OP HET TERREIN; GELUKKIG DAT WE DE HOND NIET ALLEEN HADDEN GELATEN; GEZIEN EEN HIJ WAAKT ALS WE WEG ZIJN; NU DIT WAS AL BIJ AL NIET ECHT EEN PROBLEEM, MAAR DAN HAD IIK LIEVER NIET DE BEVESTIGING
Bedankt voor je beoordeling Gwenny. Het is mij niet duidelijk waarom je 5 mails van ons hebt gekregen, maar we sturen doorgaans geen berichten als dat niet nodig is. Dat een aankomstformulier er zo lang over doet is naar, maar helaas hebben wij geen invloed op de postbezorging. Via de mail zou simpeler zijn, maar sommige huiseigenaren willen dit zo. Dat moeten we respecteren. Verder is het ergerlijk dat iemand de kippen kwam voeren terwijl jullie (en wij) dat niet wisten. Dat is niet correct doorgegeven door de huiseigenaar anders hadden we je dit natuurlijk laten weten. We zoeken uit hoe deze situatie is ontstaan, want dat is ons nu geheel onduidelijk.
Pluspunten
alles netjes overzichtelijk, vriendelijk en informatief. Ze denken overal aan. ze bieden mooie accomodaties, we moeten alleen nog gaan.....
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Brede waaier aan info
Pluspunten
Veel en duidelijke informatie, ook goed up to date, wat erg prettig is! Lang niet alle websites hebben de nieuwste informatie, jullie wel. Overzichtelijk per land en veel informatie. Top!
Verbeterpunteng i
Pluspunten
Goed, vriendelijk, behulpzaam, veel informatie
VerbeterpuntenMisschien aangeven of honden meemogen in een eetzaal... Maar dat is echt een klein puntje hoor!
Pluspunten
super duidelijk, super snel, ontzettend vriendelijke site, kortom: ga zo door!!! Bedankt hoor.
Pluspunten
duidelijke afspraken goede verblijven
Pluspunten
Prima idee om reizigers die vergezeld zijn van een huisdier op deze wijze van dienst te zijn.
VerbeterpuntenOnze negatieve ervaring in maart van dit jaar in hotel ibis in Chambray les Tours(bekend bij u) was helaas onaangenaam, maar verder zeker geen klachten.
Bedankt voor je super beoordeling Nico! Wat sympathiek van je dat je de beoordeling over onze service kunt loskoppelen van een nare ervaring bij een hotel uit ons aanbod! We hebben helaas niet op alles invloed en het is heel fijn dat jij dat ook zo kunt zien. We zijn je altijd met heel veel plezier van dienst. Ook als er iets niet naar verwachting verloopt natuurlijk.
Pluspunten
super keus en zeker dat een hond mee kan
Verbeterpuntenzou handig zijn om een prijs grens te kunnen aangeven in het zoeken voor een plek
Pluspunten
Eerste kennismaking; positieve ervaring ; duidelijke communicatie en vlotte afhandeling van vragen ivm boeking
VerbeterpuntenTip : voor (vele) hondenliefhebbers is het belangrijkdat de tuin goed omheind is. Duidelijke foto's van hoe die omheining op de locatie eruit ziet zou welgekomen zijn