Pluspunten
snelle dienstverlening
Beste Ron, fijn dat je onze beoordeling hebt ingevuld. Maar we schrokken wel van je 5! Kan het zijn dat je in deze beoordeling je reactie hebt gegeven op het hotel waar je verbleef? Dat spreekt namelijk wel uit je commentaar. We vragen in deze beoordeling niet om je ervaringen in een accommodatie. We vragen je hier onze service aan jou te beoordelen. Onze communicatie, de informatievoorziening, het zoekgemak, onze klantvriendelijkheid etc. Wij kunnen helaas het serviceniveau van een accommodatie van een hotel of huiseigenaar niet veranderen. Maar wij kunnen wel iets verbeteren aan onze service aan jou. Zou je daarom onze dienstverlening willen beoordelen en niet die van je hotel. Dat zou ons erg helpen. Al vast bedankt voor je reactie.
Pluspunten
Goede informatie.
VerbeterpuntenAls er al een enquête is ingevuld (zoals ik al had gedaan) is het best irritant om vervolgens nóg een mail te ontvangen met de vraag of je dezelfde enquête in wil vullen.
Pluspunten
?
Verbeterpunten?
Pluspunten
Nuttige informatie en voor iedereen bereikbaar
Pluspunten
Mooie, duidelijke website. Ruim aanbod en veel informatie. Snelle afhandeling.
Pluspunten
Zeer interessante info en links Vlot te gebruiken en meedenkend over mogelijkheden!
VerbeterpuntenBetrouwbaarheid kan pas na de reis beoordeeld worden en staat hier niet op zijn plaats volgens mij.
Pluspunten
Het is de 1ste keer dat we van deze organisatie gebruik maken. Kan er nog weinig over zeggen
Pluspunten
Handige site omdat je zeker weet dat honden zijn toegestaan.
Pluspunten
Veel info over alles en snelle reacties via de mail
Verbeterpuntenals je inlogt meteen de info die je geboekt hebben zien. nu moest ik steeds linkjes invullen omdat we 2 verschillende accomodaties hebben geboekt.
Pluspunten
Super snelle reactie
VerbeterpuntenLigging van de woning, zodat je op Google streetview de omgeving kan bekijken
Pluspunten
Tot nu toe ben ik uiterst tevreden over de manier waarop jullie alles aanpakken.
Pluspunten
Je kunt op dit bedrijf rekenen en ze komen na wat ze afspreken.
Pluspunten
Goed geholpen aan de telefoon
VerbeterpuntenHet was nog beter als de medewerker aan de telefoon zelf op de website of in de mailbox de klantgegevens kon vinden en direct kan helpen.