Pluspunten
Duidelijke site. Mooi vormgegeven. Overzichtelijk.
VerbeterpuntenHelaas van ons vakantiehuisje geen adres op de site te vinden. Deze moest ik zelf via google achterhalen.
Pluspunten
Snel. Goede informatie. Goede website. Ziet er allemaal veelbelovend uit.
Pluspunten
Alles staat duidelijk beschreven en zeker als je met een hond gaat is dit prettig
Pluspunten
Snelle reactie. Veel informatie!
VerbeterpuntenDe reis moeten we nog doen, dus over ons verblijf kunnen we nog niet oordelen, de info is in elk geval zeer uitgebreid!
Zendt niet te veel algemene reclame e-mails , 1 x per maand is mij voldoende.
Pluspunten
Uiterst gedetailleerde reisinfo per land ivm reizen met de hond Info over uitstappen/trips/bezoeken
VerbeterpuntenInfo over hotels met verblijf hond, ontgoochelend. Info te vaag en lijkt alsof voor veel hotels onder 'honden toegelaten', een kopie/paste gebruikt. Ietwat nutteloze informatie dus.
Pluspunten
Zeer uitgebreide info. Duidelijk en overzichtelijke.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
fijne huizen te huur, goede snelle website, voldoende info kortom ben fan van jullie en adviseer jullie ook bij andere hondenbezitters
Pluspunten
Site ziet er altijd goed uit en ideaal om te boeken met honden natuurlijk. ..je hoeft gewoon niet steeds te kijken of er wel honden mee mogen
Pluspunten
Snel en gedetailleerd.
Pluspunten
Goede service, vriendelijke mensen aan de telefoon. Snel en correct.
VerbeterpuntenWat ik lastig vind is dat je niet direct ziet wat de kosten zijn die je bij aankomst nog moet betalen. Je moet zelf uitrekenen wat en hoeveel etc. Dit zou volgens mij net als bij de boeking ook aangevinkt en opgeteld kunnen worden.
Pluspunten
snel en duidelijk antwoord.
Verbeterpuntenmoet ik nog achter komen maar voor nu super geregeld.
Pluspunten
Snelle en correcte reactie op vraag.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Na telefonisch contact de misverstanden opgelost
Pluspunten
Uitstekende, vlotte en relevante reactie op vragen. Chapeau! En dit bedrijf is een uitkomst als je met je honden met vakantie wilt.
VerbeterpuntenWat meer informatie over het meenemen van honden in het buitenland, zoals: *) muilkorf, ja of nee, of wanneer? *) hond wel of niet vastzetten in de auto? Maar het kan ook zijn dat ik niet goed heb gelezen. In dat geval mijn excuses.
Pluspunten
gaat goed