Pluspunten
Zeer tevreden. Wat ik weten wilde, staat allemaal in jullie info.
Pluspunten
Eerste keer dat we gebruik maken van jullie site en alles is vlot verlopen. We zijn dik tevreden.
Pluspunten
een uitgebreide website met de juiste en vele mogelijkheden
Pluspunten
Super duidelijke communicatie Heel veel informatie vooraf. Zelfs na terugkomst een Welkom Thuis kaartje ontvangen. Dit is een top organisatie
VerbeterpuntenGa zo door !
Pluspunten
zeer persoonlijke proactieve communicatie, aangename stijl van mails, absoluut geen call center gevoel
Pluspunten
handige tips!!
Pluspunten
vlug antwoord op gestelde vragen, het gevoel geen nr te zijn, de persoonlijke aanpak en de informatie
Pluspunten
Uiterst snelle, volledige reactie!
VerbeterpuntenVooralsnog geen!
Pluspunten
Snelheid antwoord
VerbeterpuntenInfo is zeer algemeen, geen locatiegebonden tips ivm teken, enz. Ook geen advies ivm noodzakelijke medicatie.
Pluspunten
Duidelijke site, Zelfs voor korte overnachtingen op de route naar.. is goed geregeld. Ons onderkomen in frankrijk, twee jaar geleden, was ook goed, en goed geregeld. Over het algemeen ook leuke adressen elders waar we ooit nog wel eens gebruik van gaan maken.
VerbeterpuntenHeb tijdens het zoeken en boeken niets kunnen vinden waarvan ik dacht dat het beter zou kunnen!
Pluspunten
Zeer goede informatie
VerbeterpuntenSoms duurt het even voor je weet of je meerdere honden kan meenemem
betrouwbaarheid kan ik nog niet beoordelen, daar ik mijn verlof nog moet doen.
Pluspunten
Overzichtelijke site. Waar ik met een kleine zoekopdracht had gevonden wat ik zocht!
Pluspunten
Fijn dat jullie meedenken met hondenbezitters!
Verbeterpunten(nog) geen verbeterpunten
Pluspunten
door rij route ideaal, scheelt erg veel gepuzzel
VerbeterpuntenWat informatie over of je makkelijk vanuit hotel een stuk kan lopen met je hond (park of anderszins in de buurt)
Pluspunten
Je weet zeker dat je hond welkom is.
Pluspunten
snel en eenvoudig
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Gewoon al de snelle reactie op onze boeking, de vele keuzes van hotels (eindelijk niet meer bij elk hotel moeten kijken of honden toegelaten zijn), de adressen van dierenartsen enz. Snel antwoord, snel resultaat,... Het is niet onze eerste keer op reis met DogsIncluded en zéker niet onze laatste keer!
VerbeterpuntenIk zou het niet weten... Doe zo voort is mijn enige tip!