Pluspunten
Alle hondvriendelijke huizen bij elkaar
VerbeterpuntenBij uitzoeken van de antwoorden op vragen alvast aangeven dat er een optie is. En dat het huis voor ons gereserveerd was. Mij was dit niet duidelijk. Als antwoord nog langer had geduurd was ik verder gaan kijken. (. Gelukkig niet gebeurd)
Bedankt voor je beoordeling Hanneke! Wat jammer te horen dat het niet duidelijk was dat we iedereen altijd een gratis optie bieden tijdens het uitzoeken van vragen. Dat hebben we op een aantal plekken op de site uitgelegd (bij de voordelen op de homepage, de beschrijving op de vakantiehuizenpagina (knop op homepage etc.) en het is voor ons zo logisch dat de reserveringsbevestiging email die je van ons ontvangt ook daadwerkelijk een reserveringsbevestiging is, dat we dat niet nog duidelijker hebben omschreven. Maar het is goed dat je aangeeft dat je hierover twijfelde. Maar als iets je te lang duurt, stuur ons dan even een mailtje dan kunnen we je altijd uitleggen wat er aan de hand is. Hartelijke groet, Fabiana
Pluspunten
Steeds snelle en correcte informatie. Zeer bereidwillig om vroegen te beantwoorden.
Pluspunten
Altijd prima accomodaties kunnen vinden voor vakanties met honden. Goede informatie bij de reisbescheiden.
Pluspunten
Top service en klantvriendelijk!
Verbeterpunten-
Pluspunten
De omschrijving van alles is helder en voldoende
Ik zou het prettig vinden als bij de kamerinformatie vermeld wordt of er een balkon is.
Bedankt voor je mooie beoordeling Christel. Voor de kamer informatie zijn wij afhankelijk van de hoteleigenaars natuurlijk. Soms geven die niet op voorhand alle informatie die je nodig hebt. En daarom kun je bij de reservering altijd de vragen stellen die voor jou belangrijk zijn. Die geven we dan bij je reservering meteen door zodat je daar zo snel mogelijk antwoord op krijgt. Geen enkel probleem! Hartelijke groet, Fabiana
Pluspunten
Overzichtelijke site
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Overzichtelijke site
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
snel, betrouwbaar.
Verbeterpuntengeen.
Ik krijg 2 bevestigingen! Van dogsincluded en van booking.com. Hoe kan dit??
Beste Wouter, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat betreft je vraag: wij werken o.a. met booking.com samen voor ons hotelaanbod. Dat is dus de reden dat je ook van hen een bevestiging ontvangt. Als het goed is, kun je dit ook lezen in onze bevestigingsemail waarin we dit uitleggen. Mocht dit er niet staan, dan horen wij dat graag nog even van je. Vriendelijke groet, Olaf Johannes DogsIncluded
Pluspunten
zo goed ALLES!!!
Pluspunten
Echt een neusje van de zalm! Zolang ik honden heb, blijf ik trouw bij www.dogsincluded.nl boeken! Alles wordt geregeld voor je en de honden, echt klasse!!
VerbeterpuntenIk zou niet weten wat er verder nog te verbeteren valt op dit moment, zo goed zijn jullie! Ik boek al jaren bij jullie en vertrouw jullie 200%! Ga zo door! Ik heb wel een vraagje. Soms maak ik me wel zorgen als ons iets overkomt en dat de honden in vakantieland achterblijven. Ze moeten echt terug naar Nederland. Wij zijn doof en kunnen niet bellen, hopelijk kan het via jullie geregeld worden dat ze veilig thuiskomen. Misschien een soort registratie van chipnrs, ik mag toch aannemen dat ze in het buitenland ook zo'n apparaat hebben om een chipnummer af te lezen en zorgen dat de honden teruggaan naar hun eigenaren. Of als ze door omstandigheden weglopen door bijv. een knal, brand, etc.
Lieve Sylvia, bedankt voor je fantastische beoordeling, het maakt mij ook blij dat je al jaren zo tevreden met ons bent. Ik ga je even een mailtje sturen over je zorgen hoe de honden teruggaan naar Nederland in geval van een noodsituatie. Want ik heb hier maar beperkte ruimte voor mijn antwoord. Uiteraard kunnen we het regelen, want ik wil niet dat je je ergens zorgen over maakt als je op vakantie bent. Vakantie is om van te genieten, zónder zorgen. Daar doen we alles voor. Hartelijke groet, Fabiana
Pluspunten
makkelijk