Pluspunten
Prettige, makkelijke en overzichtelijke site. Duidelijke communicatie en snelle service bij boeken van hotels. Voor het tweede jaar gebruikgemaakt van de geweldige service! Al bij vele andere hondenbezitters aangeraden.
VerbeterpuntenNog geen nadelige punten ontdekt.
Pluspunten
snel,duidelijk,behulpzaam
Pluspunten
Alles vlot netjes en correct afgehandeld Vragen super beantwoord
VerbeterpuntenGeen enkele,
Pluspunten
Meedenkers!
op de bevestiging van Booking.com staan geen naam en adres gegevens, zowel van het hotel als van ons.
Hey Anke, bedankt voor je beoordeling! Nog even over je verbeterpunt: Ik heb jullie bevestiging er nog even bij gepakt. Op de bevestiging staan in ieder geval alle adresgegevens van het hotel, maar misschien bedoelde je dat niet. Jouw naam als aanvrager staat ook vermeld en je emailadres (waarnaar de aanvullende hondeninformatie naartoe gestuurd moet worden). Verder verstrekken wij uiteraard geen andere persoonlijke gegevens van klanten aan een hotel. Dat doen wij uit privacy overwegingen nooit! Je kunt die gegevens zelf doorgeven aan het hotel als je daar arriveert maar wij doen dat niet. Persoonsgegevens behandelen wij uiterst vertrouwelijk en geven wij niet door aan derden. Het lijkt ons een fijn gevoel daar zeker van te kunnen zijn!
Pluspunten
Redelijk snel antwoord gekregen op mijn vraag
VerbeterpuntenHoort u na onze vakantie!
Pluspunten
Correct, snel, Gebruiksvriendelijk
Pluspunten
Ik vind de website heel gebruiksvriendelijk. Ik kan noet oordelen over communicatie, omdat die er eigenlijk niet-bestaande geweest. Ben via Facebook in contact gekomen met dogsincluded. Het zoeken gaat heel gemakkelijk en je kunt ruim voldoende zoekcriteria gebruiken. Kortom heel goed!
VerbeterpuntenHeb ik nu nog geen oordeel over. Tot nog toe zeer te reden! :)
Pluspunten
Snel geregeld
VerbeterpuntenToch een verbeter puntje. Je bent verplicht een linnenpakket afbreken nemen dat zijn extra kosten die je pas bij de betaling ziet en niet eerder. De kosten zijn €19,00 euro.
Hey Jeroen, bedankt voor je beoordeling. Naar aanleiding van je verbeterpuntje heb ik nog even naar de informatie bij jullie accommodatie gekeken. Maar bij de beschrijving van het vakantiepark staat onder het punt 'belangrijke informatie' - in het rood - "De kosten voor het beddengoed bedragen EUR 9,50 per persoon, te betalen bij het inchecken." Zou het kunnen zijn dat je daar overheen gelezen hebt? Maar ik begrijp dat het lastig is als die kosten je pas in een later stadium opvallen. Omdat deze ook al in het rood vermeld staat, weet ik niet zo goed hoe we dit nog kunnen verbeteren. Toch is het goed dat je dit onder onze aandacht bracht. Met hartelijke groet, Fabiana van DogsIncluded
Pluspunten
We zijn al eens in een huisje van jullie geweest, gereserveerd door mijn dochter, is prima bevallen.
Pluspunten
snelle communicatie en terugkoppeling
Pluspunten
brede info verstrekking
Verbeterpuntenniet altijd op to date, zoals hotels waar eerst mensen met honden welkom waren maar nu niet meer staan nog wel in de lijst.
Bedankt voor je beoordeling! Als reactie op je verbeterpunt: het kan een enkele keer voorkomen dat er tijdelijk een hotel op de site staat die geen honden meer wil accepteren. Dit kan voorkomen als een hotel deze wijziging maakt in de tussentijd dat wij de updates doen. Je kunt je voorstellen dat bij onze meer dan 150.000 hotels dagelijks talloze wijzigingen worden doorgegeven en wij die zo snel mogelijk verwerken. Maar als je toevallig klikt op een hotel dat zojuist een wijziging heeft gemaakt, geeft ons systeem daarvan de melding en wordt dit hotel bij de volgende update meteen verwijderd. Wij maken al zoveel updates dat het helaas niet mogelijk is om dit nóg vaker te doen zodat we tussentijdse meldingen zouden kunnen vermijden.
Pluspunten
Helder en snel
Pluspunten
Ik ben tot nu toe zeer tevreden
Pluspunten
Heel sterk in communicatie. Heel snelle afhandeling. Complimenten.
Verbeterpuntengeen!