Pluspunten
goede routeberekening
Verbeterpuntenik weet dat het moeilijk is, maar gaarne meer info over het hondenwelzijn. uitlaatplaatsen. in de natuur enz.
Pluspunten
Ik heb goede informatie gekregen over wat ik moet doen als ik op vakantie ga!
Pluspunten
Alles is top
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
veel aandacht voor het huisdier; passend verblijf; makkelijk te boeken
Pluspunten
online is de informatie duidelijk maar ik kan er nog verder niet veel over vertellen want dit is de eerste keer dat ik onderweg een tussenstop heb (doordat ik nu twee honden meeneem). Alles is goed en duidelijk beschreven en ik hoop dat als we daar aankomen alles net zo duidelijk en goed is geregeld als deze reservering vooraf en dat de kamers voldoende zijn voor 1 overnachting. Bedankt dus zover.
VerbeterpuntenBij de zoektocht stond geloof ik altijd dat er maar 1 hond op de kamer mag maar dat er wel een verzoek mogelijk is. Nu heeft dit hotel enkel 2 persoonskamer dus heb ik verder geen keuze en maakt het niet uit, maar ik ben wel benieuwd of ik toch ook een overnachting kan vinden in frankrijk voor 4 personen en 2 honden, want die kleine past in een handtas zo klein is. Of zijn er sowieso weinig hotels voor een gezin samen te vinden?
Pluspunten
Duidelijke informatie, zonder opdringende commerciële factoeren.
VerbeterpuntenHeb ik even geen idee in.... Het zag er allemaal top uit!
Pluspunten
duidelijk en overzichtelijk goede informatie over wat er wel en wat er niet bekend is mbt de hond. snelle reactie
Pluspunten
Duidelijke beschrijvingen van de faciliteiten. Persoonlijke info over de honden is van belang Locaties zijn vaak in en of vlakbij natuur.
Pluspunten
Duidelijke info, komt betrouwbaar over doordat niet alles wordt opgehemeld.
Pluspunten
Zeer snelle reacties op het contactformulier, dit was een geruststelling!