Pluspunten
Snelle reacties en perfecte service!
Pluspunten
mijn eerste keer vlotte reacties snel antwoord ben benieuwd hoe het verblijf zal zijn
Verbeterpuntenkomt misschien na mijn verblijf
Wat fijn dat je onze beoordeling hebt ingevuld. Maar klopt het dat je ons een 5 wil geven? Ik dacht dat het misschien een vergissing zou kunnen zijn, omdat je toch blij lijkt te zijn met onze pluspunten. Maar misschien is er toch iets niet goed gegaan. Dan zou ik dat graag nog even van je horen. Want een vijf is voor ons toch echt een belangrijke reden tot verbetering! Ik hoor graag nog even of we nog iets voor je kunnen doen zodat we deze onvoldoende kunnen wegpoetsen. AL vast bedankt, hartelijke groet, Fabiana van der Heiden
Pluspunten
hond sta echt centraal
Pluspunten
Heel goed dat er een dogs included is. Voor ons was een omheinde tuin voor de hond erg belangrijk. Ook belangrijk is dat de hond welkom is en info natuurlijk ook.
VerbeterpuntenBij mijn vorige optie heb ik de reis tweemaal moeten annuleren, 1 keer is toch niet doorgekomen, verder prima hoor!
Pluspunten
Zijn duidelijk over wat ze wel en niet kunnen vertellen over bepaalde hotels, geven extra informatie
Verbeterpuntensommige pensions die geen honden meer toelaten staan nog vermeld, ook enkele hotels die wel meer dan 3 kamers hadden, maar waar we er maar 2 konden boeken verschenen nog in de lijst
Pluspunten
Duidelijke en gebruiksvriendelijke site. Snelle reactie na het definitief boeken.
VerbeterpuntenIk zou graag een definitieve bevestiging willen krijgen of de hond ook daadwerkelijk toegelaten wordt in het hotel. Tijdens het boeken is bij u bij sommige boekingen (nog) niet bekend of de hond toegelaten wordt. Blijkbaar moet dat eerst door u en het betreffende hotel besproken worden.
Pluspunten
De schriftelijke communicatie geeft het gevoel van jaren kennen.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Duidelijke info Makkelijke vindbare info
Pluspunten
snel en toch een groot deel informatie vind het wel een heel leuke site voor mensen die op reis gaan met honden . Dank u
Pluspunten
een heel goede communicatie
Pluspunten
persoonlijke benadering en hulp
Verbeterpuntenmeer keuze mogelijkheden gespecificeerd.. het zoeken naar een B&B is vrij moeilijk omdat ze tussen de hotels staan... en ook het vinden van een agriturismo in Italie is me niet gelukt...
Pluspunten
de site is heel duidelijk en overzichtelijk gestructureerd. Het is de eerste keer dat wij de site gebruikers en zijn positief verrast. Proficiat
VerbeterpuntenZo houden...
Pluspunten
Goede informatie op de site. Snel boekingsproces.
Pluspunten
Nog nooit teleurgesteld!
Pluspunten
Goede WEbsite; goede selectie hotels; vriendelijke stijl
Pluspunten
Ben zeer te spreken over de medewerking van mevrouw A.Bakker: ik benaderde haar telefonisch omdat ik me afvroeg waarom ik geen reactie per mail ontving en zij hielp mij accuraat, snel en vriendelijk. Hulde!