Pluspunten
een heel goede communicatie
Pluspunten
persoonlijke benadering en hulp
Verbeterpuntenmeer keuze mogelijkheden gespecificeerd.. het zoeken naar een B&B is vrij moeilijk omdat ze tussen de hotels staan... en ook het vinden van een agriturismo in Italie is me niet gelukt...
Pluspunten
de site is heel duidelijk en overzichtelijk gestructureerd. Het is de eerste keer dat wij de site gebruikers en zijn positief verrast. Proficiat
VerbeterpuntenZo houden...
Pluspunten
Goede informatie op de site. Snel boekingsproces.
Pluspunten
Nog nooit teleurgesteld!
Pluspunten
Goede WEbsite; goede selectie hotels; vriendelijke stijl
Pluspunten
Ben zeer te spreken over de medewerking van mevrouw A.Bakker: ik benaderde haar telefonisch omdat ik me afvroeg waarom ik geen reactie per mail ontving en zij hielp mij accuraat, snel en vriendelijk. Hulde!
Pluspunten
erg snelle reacties, bevestiging etc.
Verbeterpuntennaast de landeninformatie voor honden misschien ook informatie wat je wel en niet mag meenemen .
Pluspunten
Ik ben zeer vriendelijk geholpen doordat er gelijk gebeld werd op een vraag waardoor bleek dat er iets was misgegaan. En er wordt netjes en zeer duidelijk antwoord gegeven op de vragen die ik had.
VerbeterpuntenIk vind het een beetje omslachtig dat er eerst geboekt moet worden voordat je iets extra's kunt vragen over een huis. Ik had er een paar open staan en dus ook een paar moeten annuleren. Waar het mis ging was de mails. Een aantal mails heb ik in mijn postvak in gekregen en een aantal in ongewenste mail, die ik dus in eerste instantie gemist heb. Ik denk niet dat jullie hieraan iets kunnen verbeteren, maar ik vond het wel opmerkelijk.
Pluspunten
Vlotte antwoorden, plezierig contact
Pluspunten
Hele vlotte bediening.
Pluspunten
Ze bieden je opties als het huisje toch niet door kan gaan. Bij ons was het aantal honden te veel en kregen we genoeg opties voor een andere locatie
Pluspunten
prettige webside makkelijk te boeken, vriendelijke mail wisseling, leuk dat de hond bij naam genoemd wordt in de correspondentie, leuke tips die het voorbereiden op de reis leuk maakt.
Verbeterpuntennog niet ervaren
Pluspunten
Snel en makkelijk. Veel keuze.
VerbeterpuntenBij de huisjes wat meer uitleg over de omgeving de streek en het huisje zelf.
Pluspunten
Ik kan de betrouwbaarheid en de reisinformatie voor honden nog niet beoordelen want ik heb net pas geboekt en moet alle informatie nog ontvangen.
Pluspunten
beste site die ik tot nu toe gevonden heb om met de hond op reis te gaan , alles snel en duidelijk afgehandeld. Doe zo verder.
VerbeterpuntenNog maar juist voor de eerste maal geboekt via jullie heb bijgevolg nog geen punten van verbetering.
Pluspunten
Veel info over de vakantielanden en waar je terecht kunt mbt je hond! Super!!
Pluspunten
snel, duidelijk, correct, goed informatie te vinden
Verbeterpuntenbehalve als vakantie adressen hotels, huizen etc graag ook kampeer vermeldingen erbij zetten