Pluspunten
Mailberichten hebben mooie uitstraling
VerbeterpuntenToen we de laatste keer zochten naar een bestemming vond ik het vervelend dat ik keuzen had gemaakt: Duitsland, 2 personen, 1 hond ,Sauerland,; dan uitkom op bijv. 315 mogelijkheden, ik daarna de keuze maak ' omheinde tuin ' de mogelijkheden weer uitbreiden naar zeg maar 1500 omdat Sauerland dan schijnbaar wegvalt en alle mogelijkheden in Duitsland worden getoond.
Pluspunten
Goed contact, er wordt exact gedaan wat we vragen en bij en onbevredigend antwoord vragen ze door. Waardoor wij als klant ons zeer gehoord voelen !!!
Pluspunten
Alles duidelijk en goede terugkoppeling
Pluspunten
Duidelijke site. Goede en betrouwbare info.
VerbeterpuntenHet is niet duidelijk dat de boeking via Booking.com gaat. Ik kreeg twee bevestigingen. 1 van jullie en 1 van booking.com.
Pluspunten
Dat je snel antwoord krijgt op de mail
VerbeterpuntenOp voorand teweten komen dat het echt een omheinde tuin is als je vakantiehuizen intikt komen er nog veel appartementen tevoorschijn en vele huizen worden of moeten gedeeld worden zou er ook direkt moeten bijstaan en niet alleen bij de omschrijving waar ik me heel erg aan erger nu is dat het huis dat we optoog hadden ineens op een dag tyd bijna 6ooe naar boven is gegaan lijkt me niet correct!
Pluspunten
Alles wat je wil weten over op reis gaan met je hond op één plek. Heldere en duidelijk tips en lijstjes zodat je zeker voor je viervoetertje niets vergeet.
Pluspunten
Super dat je als hondenbezitter extra geholpen wordt
VerbeterpuntenNog fijner zou zijn als extra kosten voor hond al wel op jullie website staan. Soms varieert dat van gratis 7,50 tot wel 15 euro per nacht. Voor ons is dit wel bepalend in de keuze
Pluspunten
Duidelijke info. Zeer vriendelijke website. enz
VerbeterpuntenVoor mij geen verbeterpunten
Pluspunten
Duidelijke website, snelle reactie op gestelde vragen. Volledig overzicht, goede zoekfunctie en gemakkelijk en overzichtelijk boeken.
Pluspunten
klantvriendelijke ervaring, veel firma's kunnen veel van jullie leren
Pluspunten
Goede hotels !!! Goede prijs/ kwaliteit
VerbeterpuntenGa zo door !!!! Niet verslappen !!
Pluspunten
Eerste boeking dus verder nog geen beoordeling
Pluspunten
ontzettend en correct gehandeld. super tevreden
Pluspunten
snel antwoorden. Mooie site met duidelijke uitleg. Heerlijk voor mensen die op vakantie willen met hun honden mee.
VerbeterpuntenWe hadden nagevraagd of er een vaatwasmachine was maar jregen daarop geen antwoord. Anders niks op te merken. Twee jaar geleden met jullie naar Italië geweest en alles in orde
Bedankt voor je mooie beoordeling Benny! Daar zijn we heel erg blij mee. Het is wel vervelend te horen dat er over jullie vraag over de vaatwasser heen gelezen is. Dat mag niet gebeuren want we geven graag een perfect antwoord. We gaan in ieder geval uitzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren. Dus we zijn blij dat je dit aan ons doorgeeft. Zo kunnen we alles steeds verder verbeteren, daar wordt iedereen blij van!! Hartelijke groet, Fabiana van der Heiden
Pluspunten
Wij kijken regelmatig op jullie site als we met onze hond op pad gaan. Eigenlijk is alle info die je nodig kan hebben terug te vinden. En er staan altijd zo'n leuke foto's bij!
Op de site staat dat je onder het kopje omgeving veel info hierover kan vinden. Maar als ik er op klikte dan was er alleen maar een kaart zichtbaar. Maar geen info over waar honden wel of niet toegestaan zijn, en wat de uitlaat mogelijkheden zijn in de nabije omgeving van het hotel.
Fijn dat je ons zo'n mooie beoordeling geeft Marion! Worden wij ook blij van. Nog even over je verbeterpunt: als je op de kaart bij een accommodatie klikt krijg je een kaart van Google maps. Die worden bij iedere site gebruikt om een locatie op de kaart aan te geven. En helaas geeft Google geen info over zaken die voor hondenbezitters belangrijk zijn. Maar daarvoor kun je altijd bij ons terecht. Als je je vragen aan ons stelt zoeken wij altijd voor je uit wat je weten wilt. Met hartelijke groet, Fabiana van der Heiden