Pluspunten
Ben heel tevreden en positief over het bedrijf
Pluspunten
Website is helder, snel en makkelijk te navigeren. Veel informatie, werkt snel, leuk dat je ook info voor je hond krijgt (dierenartsen, uitlaat- en wandelmogelijkheden en zo.
VerbeterpuntenEvaluatie aangepast ten goede na toelichting op mijn bericht en na afronding van de boeking. Prima service.
Dit vind ik echt heel sympathiek van je Myrte! Het maakt mij ook weer heel blij als je tevreden bent over onze hulp. Ik denk dat jullie en Pluis een heerlijk lang weekend zullen hebben op Texel. Het duurt niet lang meer..... Veel plezier en groet, Fabiana
Pluspunten
Goede duidelijke website. Overal door te klikken.
VerbeterpuntenNog niet gevonden.
Pluspunten
Snelle respons Veel info ivm locaties goede prijzen
Pluspunten
Tot nu toe ben ik tevreden. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen.
Hey Oda, fijn dat je onze beoordeling hebt ingevuld. Kan het zijn dat je je vertypt hebt? Je hebt ons een 4 gegeven maar je geeft ook aan tevreden te zijn, daarom vraag ik er even naar. Als je ergens niet blij mee bent en je echt vindt dat we die 4 verdienen zou ik ook graag weten waarom. Dan kunnen we dat meteen voor je verbeteren. Je moet nog eventjes wachten op je vakantie maar ik weet zeker dat je het heerlijk zult hebben in Zeeland met Capri! Met hartelijke groet, Fabiana van der Heiden
Pluspunten
duidelijke website
Pluspunten
Veel huizen in diverse landen waarbij goede info over de omgeving etc. wordt gegeven. Goede communicatie via mail of via Facebook. Je weet nu altijd of er hond[en] toegestaan zijn.
Verbeterpunten--
Pluspunten
Het is heel fijn dat je ook snel telefonisch contact kunt krijgen.
Pluspunten
Duidelijke site ,vooral overzichtelijk ,snelle reactie ,doordat ik een tevreden klant ben boek ik voor de 4e keer een reisje bij jullie
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Pluspunten
Super snelle service. Top. Gelijk antwoord op je vraag, wat wil mens en hond nog meer.
Pluspunten
Snelle boeking. Beste prijs. :-)
Pluspunten
Fijne informatie op de site ,ik zocht over honden mee naar Italie heb veel eraan gehad dank jullie
Pluspunten
Jullie denken erg mee. Met de dingen waar we aan denken, met een vakantie met de hond. Dat geeft veel rust.
VerbeterpuntenIk kon toevallig bij onze boeking niet vinden of we makkelijk de hond uit kunnen laten/wandelen vanaf het huisje. Maar dat krijg ik misschien nog toegestuurd.
Pluspunten
Na lang zoeken en niet vinden, geslaagd met zoekopdracht honden toegestaan en was er heel gauw uit waar je terecht kon.
Pluspunten
Fabiana ;)
VerbeterpuntenVia 1 weg communiceren ipv 2 mails en FB haha, maar dat is omdat ik dat zelf ook heb doorgezet en snel antwoord wilde en het denk ik ook niet gebruikelijk is, maar toch even een puntje, meer niet!
Pluspunten
Duidelijk
VerbeterpuntenDe info, bv aantal honden neemt t programma niet mee naar t uitgebreidere zoekmenu
Pluspunten
Ontzettende goede , snelle en correcte dienstverlening. Meer dan uitstekende informatie die je ontvangt!