Pluspunten
heel nuttig voor mensen met honden, ook de landeninformatie
Pluspunten
Alles zeer duidelijk weergegevdn op de website. Snelle afhandeling bij het boeken.
Pluspunten
Weten waarover ze praten.Zeer vlugge en zeer goede dienstverlening.
VerbeterpuntenTot nu toe nog niet echte verbeterpunten ontdekt.Doe zo verder.
Pluspunten
Snel, goede informatie, óók over reis en verblijf van de honden.
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke website, voldoende info i.v.m. de verblijven(meer dan andere websites). Ga ik zeker nog eens gebruiken als we een vakantieverblijf zoeken. !
VerbeterpuntenDit heeft waarschijnlijk niets met dit bedrijf zelf te maken maar: vorig jaar vakantie geboekt via Casamundo, met betaling ook via Nederlandse bankrekening. Onmiddellijk kreeg ik een fraude-mail ( in naam van Amro-bank.(ID-kaart vervallen-48u tijd om dit in orde te brengen enz....) Nu ook (Franstalige) fraude-mail gekregen in naam van Apple om gegevens door te geven want:" binnen 48u vervalt uw rekening-stuur uw gegevens door om dit in orde te maken). Ik heb op geen enkele mail gereageerd natuurlijk. Dit gebeurt bij mij enkel als ik via Nederlandse reiswebsite reserveer. Iets om over na te denken?
Beste Agnes, bedankt voor je super beoordeling en feedback! Voor wat betreft je opmerking over de spam-mails klopt het dat het niets met ons te maken heeft. Je hebt het misschien wel in het nieuws gehoord dat er momenteel erg veel fraudemails worden verzonden. De reservering en de bijbehorende klantgegevens worden door ons altijd op een beveiligd deel van de site met een SSL-Certificaat doorgegeven. Een SSL Certificaat versleutelt dataverkeer tussen browser en server zodat vertrouwelijke gegevens niet kunnen worden onderschept. Ik denk dat het dus inderdaad toeval is dat je dit juist nu is overkomen. Jouw privacy is op onze site in ieder geval volledig beschermd! Dat wilde ik je graag nog even laten weten. Groet, Fabiana van der Heiden
Pluspunten
goede informatie, handige site
Pluspunten
Duidelijke informatie Overzichtelijk Snel geregeld
Pluspunten
goed geholpen een paar kliken en de rest wordt geregeld bij de meeste ben je constant aan het mailen hier wordt het gedaan voor je helemaal top
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Doe zo voort zoals jullie bezig zijn , toppie
Pluspunten
Medewerkers helpen je perfect, ze staan allen voor je klaar.