Pluspunten
Snelle reactie op boekingsaanvraag en op gestelde vragen.
Pluspunten
Makkelijk dat je niet hoeft te kijken of je hond mee mag. Alleen als je er 2 mee wilt. Zoals wij.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Aanbod door aangebrachte filter op hondenbeleid maakt het voor hondenbezitter plezierig zoeken. Groot pluspunt de aangeleverde informatie over - landenbeleid tav honden - aanvullende informatie en voorziening in de omgeving van het te boeken vakantieadres. bv dierenartsen,
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Zeer tevreden, had een huisjes geboekt, na bevestiging bleek dat de aankomstdatum door omstandigheden niet haalbaar was, na een mail te hebben gestuurd met de vraag of het een dag later aankomen mogelijk was kreeg ik die zelfde middag nog een telefoontje dat het totaal geen probleem was, dus wij zijn helemaal happy :-)
Pluspunten
Helder en persoonlijke communicatie. Duidelijk mensen die het 'leuk' vinden. Ga zo door!
Pluspunten
duidelijke, uitgebreide en zeer vriendelijk gebrachte informatie op de website
Pluspunten
Super de aandacht voor de hond!!
Pluspunten
Overzichtelijke website en goede terugkoppeling op vragen.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Duidelijke communicatie
VerbeterpuntenIk zou het niet weten. Alles is top
Pluspunten
Pluspunten
prima website, makkelijk te navigeren, uitgebreide info
Pluspunten
Fijne communicatie Behulpzaam
Pluspunten
Snelle bevestiging, veel informatie over de locatie. Tips voor tussenstop hotels.
VerbeterpuntenBetere foto's van de kamers. Een foto van een kast of een vaas met bloemen vind ik niet relevant. Ik zie liever foto's van de kamer, badkamer, wc, de buitenkant van het hotel/vakantiehuis. Ik mis ook nog tips voor wandelgebieden of wandelrroutes.
Bedankt voor je mooie cijfer en je feedback! Ja, wat een stomme foto's staan er soms bij huizen hè? Dat vind ik ook! En ik zag er laatst ook één voorbij komen met alleen maar foto's van de omgeving. Was bij nader inzien logisch, want het huis was van buiten niet de allermooiste zeg maar. Helaas hebben wij geen invloed op de foto's die huiseigenaren toesturen. Die kiezen ze zelf. We proberen ze natuurlijk wel te beïnvloeden maar de uiteindelijke keuze bepalen ze zelf. Daar zijn ze ook zelf verantwoordelijk voor vind ik. Ik laat zelf de huizen met stomme foto's links liggen en ik denk dat onze klanten dat ook doen. Jammer voor die huiseigenaar, maar niets aan te doen. Gelukkig heeft het overgrote deel van onze huizen wel heel mooie foto's ;)
Pluspunten
Snelle reactie!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Er is een vlotte communicatie waarin goed met de klant wordt meegedacht en zelfs op zondag worden vragen beantwoord!
VerbeterpuntenEnkele kleine dingetjes aan de site, maar daar wordt nog aan gewerkt begreep ik :) Misschien ook handig als een huis in optie is dat die week/weken dan een oranje kleurtje krijgen om dit aan te geven ipv dat aangegeven wordt dat het niet meer vrij is? (gaan mensen later nog eens terugkijken)
Pluspunten
van alles te doen is
Pluspunten
duidelijke site, ruim voldoende info voor de hond. Al meerdere keren gebruik gemaakt van Dogsincluded.
Pluspunten
Top geregeld
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Snel, correct, duidelijk