Pluspunten
Fijne communicatie Behulpzaam
Pluspunten
Snelle bevestiging, veel informatie over de locatie. Tips voor tussenstop hotels.
VerbeterpuntenBetere foto's van de kamers. Een foto van een kast of een vaas met bloemen vind ik niet relevant. Ik zie liever foto's van de kamer, badkamer, wc, de buitenkant van het hotel/vakantiehuis. Ik mis ook nog tips voor wandelgebieden of wandelrroutes.
Bedankt voor je mooie cijfer en je feedback! Ja, wat een stomme foto's staan er soms bij huizen hè? Dat vind ik ook! En ik zag er laatst ook één voorbij komen met alleen maar foto's van de omgeving. Was bij nader inzien logisch, want het huis was van buiten niet de allermooiste zeg maar. Helaas hebben wij geen invloed op de foto's die huiseigenaren toesturen. Die kiezen ze zelf. We proberen ze natuurlijk wel te beïnvloeden maar de uiteindelijke keuze bepalen ze zelf. Daar zijn ze ook zelf verantwoordelijk voor vind ik. Ik laat zelf de huizen met stomme foto's links liggen en ik denk dat onze klanten dat ook doen. Jammer voor die huiseigenaar, maar niets aan te doen. Gelukkig heeft het overgrote deel van onze huizen wel heel mooie foto's ;)
Pluspunten
Snelle reactie!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Er is een vlotte communicatie waarin goed met de klant wordt meegedacht en zelfs op zondag worden vragen beantwoord!
VerbeterpuntenEnkele kleine dingetjes aan de site, maar daar wordt nog aan gewerkt begreep ik :) Misschien ook handig als een huis in optie is dat die week/weken dan een oranje kleurtje krijgen om dit aan te geven ipv dat aangegeven wordt dat het niet meer vrij is? (gaan mensen later nog eens terugkijken)
Pluspunten
van alles te doen is
Pluspunten
duidelijke site, ruim voldoende info voor de hond. Al meerdere keren gebruik gemaakt van Dogsincluded.
Pluspunten
Top geregeld
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Snel, correct, duidelijk
Pluspunten
Gemakkelijk te boeken en leuke site wanneer je je hondje mee op reis neemt.
VerbeterpuntenUitbreiden van landen buiten Europa waaronder Zuid-Afrika. Dit land is één van mijn uitverkoren landen om te bezoeken en mijn vakantie door te brengen.
Hey Rudy, bedankt voor je feedback, we zijn heel erg blij met je 8 voor onze service! Wat een bijzondere wens om naar Zuid-Afrika te gaan! We hebben in Zuid-Afrika geen vakantiehuizen, maar wel hotels. Als je wilt, kunnen we je daar uiteraard bij helpen! Stuur ons dan even een mailtje met de steden die je zou willen bezoeken en dan kunnen we kijken of we passende hotels voor je kunnen vinden. En dan kunnen we je ook meteen de maatregelen voor de invoerregels sturen. We helpen je natuurlijk heel graag bij zo'n bijzondere droom....
Pluspunten
Was perfect, makkelijk te boeken door jullie keuze uit alles. Super, ook meteen de reactie van jullie voor tips onderweg naar Spanje toe.
VerbeterpuntenGa gewoon zo door. Top
Pluspunten
Bij vragen snel reactie, snelle bevestiging met duidelijk alle info en vele extra's. Wij bevelen dogsincluded bij iedereen aan!!
VerbeterpuntenGeen tips
Pluspunten
Het is erg fijn dat je met een klik kunt zien welke voor honden geschikte accomodaties beschikbaar zijn. Scheelt veel tijd en frustraties, prima!
Pluspunten
Super handige site met leuke en gezellige kamers/woningen waar je met je hond mag vertoeven
VerbeterpuntenBij de reservering was niet duidelijk wat we per nacht moesten betalen voor de hond. Stond nergens op de site en ook tijdens het boeken kregen we geen melding. De bevestiging 2 personen en 1 hond met een totaal prijs. Na reservering ontvingen wij van het hotel een bevestiging met de mededeling dat we Euro 17,50 per verblijf (voor ons 1 nacht) voor onze hond moesten betalen bovenop de boekingsprijs. Dit is prettiger om dit voor of tijdens de boeking terug te zien. Verder top site!
Bedankt voor je fantastische beoordeling Petra! Wat fijn dat je zo blij met ons bent ondanks de onduidelijkheid over de kosten van honden bij jullie hotel! Dat we van sommige hotels geen prijzen doorkrijgen is voor ons in ieder geval een constante bron van ergernis. Onze oplossing is om met iedere reservering deze vraag direct te stellen, zoals je merkte krijg je van het hotel zelf de meest actuele gegevens en het hondenbeleid door. Dit is de meest praktische en snelle oplossing voor het verzuim van deze hotels.Maar natuurlijk willen we dat dit verbetert, we zoeken naar een betere oplossing hiervoor! Ik wens jullie in ieder geval een heerlijke vakantie!
Pluspunten
Dat de tekst bij de huizen in elk land die je zoekt in het nederlands is.
VerbeterpuntenNog niets
Pluspunten
Enthousiaste website, communicatie in mail duidelijk, volledig. Voor ons een uitkomst om onze honden mee te kunnen nemen.
Pluspunten
Duidelijkheid.
VerbeterpuntenHardsale-aspecten vind ik niet leuk. Reis- en annuleringsverzekering zijn niet verplicht en dan ook nog doen voorkomen alsof ik het zelf heb aangevinkt. Dat kon niet, en daar was ook geen tijd voor, want ik moest binnen een dag bevestigen nadat we de keuze hadden gemaakt voor een bepaald huize. Kan daar ook wel om lachen want iedereen doet dat, maar echt leuk vind ik het niet.
Beste Harry, bedankt voor je feedback. We vinden sympathiek dat je er zelf nog wel om kunt lachen maar wij vinden hardselling helemaal niet leuk, dat past ook niet bij ons. Volgens onze automatiseringsafdeling is er in een formulier nooit iets aangevinkt. Want zo krijgen wij iets door waar jij niet voor hebt gekozen en dat willen we niet! Als er een foutje sluipt in de reservering is dat geen enkel probleem en is dat altijd simpel te herstellen. Maar als je het niet zelf per ongeluk hebt aangevinkt staat onze technische afdeling voor een raadsel. Het is in ieder geval goed dat je het hebt doorgegeven, zo kunnen in ieder geval de oorzaak goed onderzoeken. We wensen jullie in ieder geval een heerlijke onbezorgde vakantie!
Pluspunten
Leuk aanbod van hondvriendelijke vakantiehuisjes!
Verbeterpuntenbij onze last minute boeking kregen we de melding dat de reservering voorlopig was en nog diende bevestigd te worden door Dogsincluded via mail. De bevestigingsmail zou verstuurd zijn door Dogsincluded...wij hebben die helaas niet ontvangen. Hierdoor is de definitieve bevestiging pas de dag nadien gebeurd...hetgeen laat is voor een last minute boeking
Beste Gerdy, bedankt voor je positieve beoordeling en feedback. Het is wel heel erg vervelend (en ook vreemd) dat de bevestigingsemail je niet heeft bereikt. Zou het kunnen dat die in je spambox terecht is gekomen? We zijn in ieder geval heel erg blij dat je zo snel een alternatief kon reserveren... De Ardennen zijn nu prachtig met alle sneeuw, je hebt het er vast heerlijk met Loewie!
Pluspunten
Hondvriendelijk
VerbeterpuntenJullie gaven 1persoonskamers om te boeken, terwijl we duidelijk hadden aangegeven dat we met 2 personen waren. Onduidelijkheid over de kosten voor de hond. Dat moeten jullie als Dogsincluded toch zeker kunnen vermelden?
Bedankt voor je feedback Annette! Als er ook 1p.kamers getoond worden, komt dat omdat er ook veel mensen zijn die een aparte kamer willen boeken of omdat dat nog de enige kamers zijn. Voor ons is het inderdaad heel ergerlijk dat sommige hotels ons (nog) niet de actuele kosten van de honden hebben doorgegeven. Onze oplossing is om met iedere reservering deze vraag direct te stellen. Zo krijg je van het hotel zelf de meest actuele gegevens en het hondenbeleid door. Dit is de meest praktische en snelle oplossing voor het verzuim van sommige hotels. Door het grote aanbod in hotels is het onmogelijk om ieder hotel achter hun vodden te blijven zitten. Daarom hebben wij voor deze oplossing gekozen die in praktijk ook goed voor onze klanten werkt.
Pluspunten
Ik ben super geholpen had veel vragen maar zijn allemaal beantwoord. Heb de site pas 2 weken geleden ontdekt en ben nu al super enthousiast. We verheugen ons erg op de vakantie met onze honden.
VerbeterpuntenKan er nu geen bedenken misschien als we terug zijn voor nu vind ik jullie toppie!!! Gr raymond judith Reno en Dutch
Pluspunten
bij toevalligheid ontdekt. Eerste indruk erg prettig en fijne informatie. We zijn aan het denken om ook een huis voor de zomervakantie via jullie te boeken.
Verbeterpuntentot nu nog niet tegen verbeterpunten aangelopen