Pluspunten

Fijne communicatie Behulpzaam

• Communicatie

Pluspunten

Snelle bevestiging, veel informatie over de locatie. Tips voor tussenstop hotels.

Betere foto's van de kamers. Een foto van een kast of een vaas met bloemen vind ik niet relevant. Ik zie liever foto's van de kamer, badkamer, wc, de buitenkant van het hotel/vakantiehuis. Ik mis ook nog tips voor wandelgebieden of wandelrroutes.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle reactie!

• Communicatie

Pluspunten

Er is een vlotte communicatie waarin goed met de klant wordt meegedacht en zelfs op zondag worden vragen beantwoord!

Enkele kleine dingetjes aan de site, maar daar wordt nog aan gewerkt begreep ik :) Misschien ook handig als een huis in optie is dat die week/weken dan een oranje kleurtje krijgen om dit aan te geven ipv dat aangegeven wordt dat het niet meer vrij is? (gaan mensen later nog eens terugkijken)

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

van alles te doen is

• Communicatie

Pluspunten

duidelijke site, ruim voldoende info voor de hond. Al meerdere keren gebruik gemaakt van Dogsincluded.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Top geregeld

Zou het niet weten

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snel, correct, duidelijk

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Gemakkelijk te boeken en leuke site wanneer je je hondje mee op reis neemt.

Uitbreiden van landen buiten Europa waaronder Zuid-Afrika. Dit land is één van mijn uitverkoren landen om te bezoeken en mijn vakantie door te brengen.

• Communicatie

Pluspunten

Was perfect, makkelijk te boeken door jullie keuze uit alles. Super, ook meteen de reactie van jullie voor tips onderweg naar Spanje toe.

Ga gewoon zo door. Top

Pluspunten

Bij vragen snel reactie, snelle bevestiging met duidelijk alle info en vele extra's. Wij bevelen dogsincluded bij iedereen aan!!

Geen tips

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Het is erg fijn dat je met een klik kunt zien welke voor honden geschikte accomodaties beschikbaar zijn. Scheelt veel tijd en frustraties, prima!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Super handige site met leuke en gezellige kamers/woningen waar je met je hond mag vertoeven

Bij de reservering was niet duidelijk wat we per nacht moesten betalen voor de hond. Stond nergens op de site en ook tijdens het boeken kregen we geen melding. De bevestiging 2 personen en 1 hond met een totaal prijs. Na reservering ontvingen wij van het hotel een bevestiging met de mededeling dat we Euro 17,50 per verblijf (voor ons 1 nacht) voor onze hond moesten betalen bovenop de boekingsprijs. Dit is prettiger om dit voor of tijdens de boeking terug te zien. Verder top site!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Dat de tekst bij de huizen in elk land die je zoekt in het nederlands is.

Nog niets

Pluspunten

Enthousiaste website, communicatie in mail duidelijk, volledig. Voor ons een uitkomst om onze honden mee te kunnen nemen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijkheid.

Hardsale-aspecten vind ik niet leuk. Reis- en annuleringsverzekering zijn niet verplicht en dan ook nog doen voorkomen alsof ik het zelf heb aangevinkt. Dat kon niet, en daar was ook geen tijd voor, want ik moest binnen een dag bevestigen nadat we de keuze hadden gemaakt voor een bepaald huize. Kan daar ook wel om lachen want iedereen doet dat, maar echt leuk vind ik het niet.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Leuk aanbod van hondvriendelijke vakantiehuisjes!

bij onze last minute boeking kregen we de melding dat de reservering voorlopig was en nog diende bevestigd te worden door Dogsincluded via mail. De bevestigingsmail zou verstuurd zijn door Dogsincluded...wij hebben die helaas niet ontvangen. Hierdoor is de definitieve bevestiging pas de dag nadien gebeurd...hetgeen laat is voor een last minute boeking

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hondvriendelijk

Jullie gaven 1persoonskamers om te boeken, terwijl we duidelijk hadden aangegeven dat we met 2 personen waren. Onduidelijkheid over de kosten voor de hond. Dat moeten jullie als Dogsincluded toch zeker kunnen vermelden?

Pluspunten

Ik ben super geholpen had veel vragen maar zijn allemaal beantwoord. Heb de site pas 2 weken geleden ontdekt en ben nu al super enthousiast. We verheugen ons erg op de vakantie met onze honden.

Kan er nu geen bedenken misschien als we terug zijn voor nu vind ik jullie toppie!!! Gr raymond judith Reno en Dutch

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

bij toevalligheid ontdekt. Eerste indruk erg prettig en fijne informatie. We zijn aan het denken om ook een huis voor de zomervakantie via jullie te boeken.

tot nu nog niet tegen verbeterpunten aangelopen