Pluspunten
Boek altijd via dogsincluded betrouwbaar; zonder zorg op pad.
Verbeterpuntengeen; ga zo door!!!!!
Pluspunten
We hadden wat pech bij het boeken, maar dit werd ruimschoots goedgemaakt door de uitstekende service. Dogsincluded medewerker Audrey Bakker hielp ons tot we een huis gevonden hadden waar 4 honden toegestaan zijn. We zijn jullie zeer dankbaar voor deze plezierige manier van boeken en reizen.
Beste Fauve, Wat fijn dat het gelukt is en ook nog het huis dat jullie het liefste wilden! Volgens mij ben ik net zo blij als dat jullie dat zijn....ontzettend bedankt voor je compliment, maakt mijn dag ook weer helemaal goed. Het duurt nog eventjes, maar ik hoop dat jullie heerlijk gaan genieten. En als ik nog iets kan betekenen voor jullie, hoor ik het natuurlijk weer graag. Met vriendelijke groet, Audrey Bakker
Pluspunten
Wij bedanken U voor uw betrokkenheid met onze boeking. Tot hiertoe hebben wij steeds zeer goede referenties van uw bedrijf gehad en verleden jaar waren wij ook zeer tevreden. Nogmaals bedankt en doe zo verder Patrick en Kristien Biernaux-Wauters
Pluspunten
Gewoon duidelijk verhaal.
VerbeterpuntenMomenteel niet
Pluspunten
Kan ik niet zeggen, dit is de eerste keer dat ik boek via Dogsincluded
VerbeterpuntenKan ik niet zeggen, dit is de eerste keer dat ik boek via Dogsincluded
Pluspunten
Overzichtelijke site met goede keuzemogelijkheden
VerbeterpuntenNog duidelijker aangeven wat de mogelijkheden zijn voor mensen met een hond, behalve dat er een hondenstrand in de buurt is. Is het geaccepteerd om met je hond naar een restaurant te gaan? Zijn er wandelroutes? Hoe hondvriendelijk is de omgeving. Etc.
Pluspunten
Ook bij eerdere boekingen en het vinden van tussenstops prima ervaringen en uitgebreide informatie
Pluspunten
- Specifiek gericht op vakantie met honden - Zeer ruim aanbod - Zeer veel informatie
VerbeterpuntenBestuur BCN Probus bestuurslid
Pluspunten
Veel informatie te vinden op de site, ideaal als je met je hond op vakantie wilt!
VerbeterpuntenOp de vraag die ik stelde werd een kort antwoord gegeven waardoor mij niet precies duidelijk werd hoe het precies zat. Met een wat uitgebreider antwoord heb je sneller de kans dat een klant in 1 keer het hele plaatje duidelijk heeft.
Beste Lizz, bedankt voor je feedback! Ik vind het heel er vervelend dat jouw antwoord erg kort door de bocht was geformuleerd. De oorzaak hiervan was dat dit antwoord door een van onze partners is gegeven en direct naar jou is doorgestuurd om tijdsverlies te voorkomen. Maar helaas communiceren onze partners niet altijd zoals wij gewend zijn te doen. Dit is een belangrijk punt van aandacht bij ons en alhoewel ik het naar vindt dat jij daarmee bent geconfronteerd ben ik blij dat je ons dit hebt doorgegeven. Ik denk dat je de rest van onze communicatie wel fijn en uitgebreid zult vinden. Daar zijn we ook best een beetje trots op. Ik wens je in ieder geval al vast een heerlijke vakantie!
Pluspunten
Dit is mijn eerste keer bij Dogsincluded. Goede informatie.Zeer duidelijke omschrijving.Je weet precies wat er betaald is en wat je nog moet betalen.
Pluspunten
Snelle correcte afhandeling van zaken.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
duidelijke informatie, als hondenliefhebber een fijne site
VerbeterpuntenHet zou wel fijn zijn als er op de site ook meteen bekend is wat het hondenbeleid is en wat de evt bijkomende kosten zijn voor de hond. Ik kreeg het hotel nu niet te pakken. Dus ik heb geboekt en moet nog afwachten wat het hondenbeleid is.
Beste Linda, goed om te horen dat je onze site fijn vindt, dank daarvoor. Wat betreft je verbeterpunt, zijn we het helemaal met je eens en omdat we deze gegevens vaak niet doorkrijgen van de hotels hebben wij gekozen voor een ander oplossing. Door bij iedere reservering het hotel te verzoeken om onze klanten direct een mail te sturen met hun hondenbeleid en de kosten van de hond. Zo kunnen zij de actuele kosten in ieder geval toch tijdig aan onze klanten doorgeven. Je hebt gisteren geboekt en het duurt nog even voordat je gaat, maar we gaan hier zelf ook nog even achteraan voor je en zodra we antwoord hebben, nemen we contact met je op.