Pluspunten
snel en duidelijke antwoorden gekregen , fijne persoonlijke benadering .
Pluspunten
Heel snelle en correcte informatie.
Pluspunten
Super handig dat je van te voren weet dat honden welkom zijn!
Pluspunten
Wij maken al meerdere jaren gebruik van jullie site en zijn zeer tevreden. Iedere keer blijkt weer hoe goed en volledig de informatie is.
VerbeterpuntenGa vooral zo door!
Pluspunten
3 jaar geleden helaas vakantie moeten anuleren. Toen buitengewoon vriendelijk geholpen.
Pluspunten
overzichtelijkheid site
Pluspunten
Steeds een eenvoudig overzicht voor leuke hondenlocaties!
Pluspunten
Snel en goed, ook als je vragen hebt proberen ze het zo snel mogelijk te beantwoorden.
VerbeterpuntenEen klantnummer zodat je niet elke keer alles moet invullen zou misschien handig zijn.
Pluspunten
Super snelle afhandeling en goed meegedacht.
Pluspunten
Dat jullie en dan met name Fabiana (en Olaf) zich enorm hebben ingezet voor het zoeken naar huizen met omheining ivm onze honden en dat ze een lijst met die huizen naar ons toe heeft gezonden. Hartelijk bedankt daarvoor.
VerbeterpuntenZou ik nu niet weten.
Pluspunten
Website is top.
Pluspunten
- snelle opvolging van mails.
Verbeterpunten- telefonisch heb ik je een keer niet kunnen bereiken, maar kan ook zijn dat jullie toen middagpauze hadden.
Pluspunten
Fijn dat je kan zoeken op vakanties/ huizen met honden.
VerbeterpuntenIets duidelijker maken dat bij het reserveren nog niet gelijk definitief wordt geboekt maar dat je nog vragen kan stellen. Het lijkt alsof je toch gelijk definitief aan het boeken bent.
Pluspunten
Heel gemakkelijk is het om te weten dat we met onze 2 briards welkom zijn in het hotel .Dit geeft ons geen stres om ergens aan te komen .
VerbeterpuntenWe zouden graag nog weten of er kort bij de hotels dus op wandel afstand een plaats is met wat groen waar we ze kunnen uitlaten .Soms kan je dat niet zo goed zien op de foto's .Soms kan dit al eens negatief uitvallen.
Beste Chantal, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Wat betreft je opmerking: wat je in het vervolg zou kunnen doen, is gebruikmaken van het landkaartje in Googlemaps die we bij iedere accommodatie tonen. Hiermee kun je ook een satelliet-afbeelding opvragen en kun je goed zien welke groenvoorzieningen er in de buurt van de accommodatie zijn. Dat doen we zelf ook altijd als we iets voor onszelf zoeken en dat werkt supergoed !