Pluspunten
Gebruiksvriendelijke website
Pluspunten
Een duidelijke website waar je gelijk weet waar je met je hond welkom bent, en vooral, waar je je hond tegelijkertijd met je reisgezelschap boekt. De opties worden duidelijk en bondig genoeg uitgelegd. We hebben nog maar net geboekt; de rest zal nog moeten blijken.
Pluspunten
Duidelijke site
Pluspunten
toegankelijke website, gemakkelijk boeken
Verbeterpuntennog onvoldoende ervaring met het bedrijf om verbeterpunten aan te kunnen geven
Pluspunten
Mailtje gestuurd met de vraag en de volgende dag antwoord. Dus snelle service!
Pluspunten
Waren wat problemen met boeken op de site.na een mailtje werd dit gelijk opgelost,super! !
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snel en adequaat antwoord op mijn vraag. Ook goede, nuttige en complete landeninformatie.
Pluspunten
ik werk pas de 1e keer met dogsincluded, maar het ziet er betrouwbaar uit en zeker een goed antwoord op mijn vraag.
Pluspunten
snel en aansluitend bij wat we zochten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Dogsincluded denkt mee over de reis die je met je hond gaat maken en geeft suggesties over b.v tussenstops en dierenartsen in de omgeving.van je verblijfplaats ik vond het ook erg leuk dat de naam van de hond genoemd wordt in de communicatie rond om de reis. De reis moet nog gemaakt worden dus de betrouwbaarheid moet nog blijken maar de boeking verliep meer dan prettig
Pluspunten
Vlotte en correcte service!
Pluspunten
het bedrijf doet waar de naam voor staat. Goede vakantie adressen geven waar honden welkom zijn.
Verbeterpuntenkunne zoeken op de site direct adhv ID codes van huisjes